Vsi ljubitelji toskanske kulinarike se bodo razveselili tokratnega gurmanskega razvajanja v ljubljanski restavraciji Angel. Naslednje njihovo kulinarično razvajanje bo namreč tipično toskansko. Med drugim bomo lahko poizkusili namaz iz inčunov − sardonov ali brglunov, kakor tudi imenujejo te slavne slane ribice.V ...
Vsi ljubitelji toskanske kulinarike se bodo razveselili tokratnega gurmanskega razvajanja v ljubljanski restavraciji Angel. Naslednje njihovo kulinarično razvajanje bo namreč tipično toskansko. Med drugim bomo lahko poizkusili namaz iz inčunov − sardonov ali brglunov, kakor tudi imenujejo te slavne slane ribice.
V sodelovanju s podjetjem Toskana
d.o.o., nam bodo postregli:
Brusketo di fegatini
***
Popečeno polento s toskansko
klobaso
***
File trlje s paradižnikom in čičeriko na
način Livornese
***
File divjega prašiča s fižolom al fiasco
***
Pinolato
Poleg sodi seveda skrbno izbrano
vino in kozarec legendarne domače
Radenske.
Cena menija: 38,50 evra.
Rezervacije sprejemajo po telefonu
051 600 319 ali e-pošti: angel@bid.si