Kaval-mestarien ja Belvinin viinikoulun Jože Rozmanin tiimi loi kanssamme tällä kertaa hieman vahvempia makuja. Kuten soveli, joimme aperitiiviksi vähän rommia ja sitten kokeilimme käsiämme liharuokien valmistamisessa. Ymmärsimme, että leipominen ja yhdistäminen marinaattien, mausteiden ja lisukkeiden kanssa voi olla oikein...
Utečena ekipa Kavalovih mojstrov in Jože Rozman iz vinske šole Belvin so tokrat z nami ustvarjali nekoliko močnejše okuse. Kot se spodobi, smo za aperitiv spili malo ruma, potem pa smo se preizkusili v pripravi mesnih jedi. Spoznali smo, da je pečenje in kombiniranje z marinadami, začimbami in prilogami lahko prav zabavno za vse tiste, ki radi uživamo meso, četudi skoraj vsak dan. Prisotni so bili tudi moški, ki so odločeni stvari v kuhinji vzeti v svoje roke, zato smo najbolj zagretemu podelili knjigo Boštjana Napotnika Kuhinja za prave moške, založbe Mladinska knjiga.