Uudenvuodenaatto asettaa meidät jälleen dilemman eteen: klassikko vai moderni? CITY CHEF -keittoakatemiassa päätimme synteesin, jossa on ripaus klassikoita. Perinteitä, kuten kauniisti katettu pöytä, kynttilät, isoäidin posliini, alkupala tai kaksi, runsas pääruoka ja samppanja lopuksi sekä makeita herkkuja luodaan...
Silvestrovo nas znova postavlja pred dilemo: klasično ali moderno? Pri CITY CHEF kuharski akademiji smo se odločili za sintezo s pridihom klasike. Tradicijo, kot so lepo pogrnjena miza, sveče, babičin porcelan, predjed ali dve, bogata glavna jed in za konec šampanjec ter sladke pregrehe bomu ustvarjali z inovativnim pristopom, za katerega bodo poskrbeli Kavalovi kuharski mojstri in vinska šola Belvin. Ti nam bodo ponudili neskončne možnosti pri pripravi edinstvene slavnostne novoletne večerje.