fbpx

Inn Pec

ANNA ITSESI HEMMOTTUA Gostilna Pec Selnicassa lähellä Mariboria on avannut ovensa laajalle vuosisadan ajan. Joen varrella Drava-parrut lopettivat tämän kauan sitten, mutta nykyään erinomainen ruoka ja vieraanvaraisuus kutsuvat sinut Dravajoen vehreän suojan hiljaisuuteen. Hyvällä maulla järjestetyt sisätilat sopivat idylliseen luontoon...

Perustiedot
Osoite
Inn Pec
Spodnja Selnica 1
Selnica ob Dravi
Yhteys
Ajoittaa
joka päivä klo 11-23
Ottaa yhteyttä

PUSTITE SE RAZVAJATI Gostilna Pec v Selnici pri Mariboru široko odpira vrata že celo stoletje. Ob rečnem nabrežju so davno tega ustavljali dravarski splavarji, danes pa v tišino zelenega zavetja Drave vabita odlična kuhinja in gostoljubje. Z idilično naravo se ujemajo tudi z okusom urejeni notranji prostori gostilne, ki nudijo gostoljubje poslovnežem, manjšim zaključenim družbam ali večjim družbam ob obhajanju družinskih slavij. Gostilna se lahko pohvali s kakovostjo postrežbe, ki se kaže v prijaznosti, poznavanju sestavin naročenih jedi in vrst vina, ki vam jih ponujajo natakarji – sommelierji. Ponosni so na sezonsko ponudbo, ki jo prilagajajo večjim praznikom. Brez težav se prilagodijo željam gostov, a večji izziv jim predstavljajo gostje, ki se jim popolnoma prepustijo. Zahtevnejši so predvsem poslovneži, veliko je tujih gostov, pa tudi družinska slavja se vedno bolj odmikajo od “ocvrte klasike”. Za vas smo preizkusili posebno septembrsko ponudbo: za dobrodošlico so nam postregli s hišno jeterno pašteto na domačem polnozrnatem kruhu, nato je bila na vrsti hladna predjed: lisičke v solati na zeleni podlagi, sledila je bučna kremna juha; za toplo predjed je bil filet smuča v krompirjevi preobleki z domačo špinačo in masleno vinsko omako, za glavno jed pa jagnječja zarebernica s paprično omako in mlečno polento. In za posladek – čokoladne sanje. Sanjsko!

Edellinen
Elefantti
Seuraava
Vega Loka

Kanssasi vuodesta 2004

Vuodesta alkaen 2004 tutkimme kaupunkitrendejä ja tiedotamme seuraajayhteisöllemme päivittäin viimeisimmistä elämäntavoista, matkustamisesta, tyylistä ja tuotteista, jotka inspiroivat intohimoa. Vuodesta 2023 alkaen tarjoamme sisältöä suurimmilla maailmanlaajuisilla kielillä.