City Magazine valmistaa tällä kertaa perinteisen väristä ruoanlaittoakatemiaa teemalla - Syksyn satu. Tällä kertaa opimme valmistamaan syksyn mielenkiintoisimpia ruokia. Tervetuloa hakemaan. Paikkoja on rajoitettu määrä.
Buče, gobe, kostanj … dočakali smo jesen, ki nam ponuja polno kulinaričnih dobrot iz gozda in domačega vrta. Miza na oktobrski City CHEF kuharski akademiji bo obarvana z jesenskimi pridelki kot se za ta letni čas spodobi. Za predjed bomo pripravili kremno juho iz muškatne buče, sledila bo glavna jed v obliki njokov z jurčki in gamberi ter tartufinih raviolov s svežimi jurčki, za konec pa še sladko presenečenje iz kostanja. Uradna voda akademije je Jamnica. Sladkali pa se bomo z vini vinarjev – Vinakras in Kmetije Slavček.
Pohiti, število mest za prijave je omejeno.
O akademiji City CHEF
S City CHEF kuharsko akademijo, želimo ljudem pokazati, da je kuhanje lahko hitro, zdravo in predvsem zabavno! Za to potrebujemo dobre, kvalitetne sestavine, koristne namige in zanimive nasvete, dobro vino, ščepec ljubezni in seveda dobro družbo! Torej, vabljeni v našo družbo, v aktivno kuhinjo Siemens, jossa olemme ohjauksessa Kavalin mestarikokit hemmotella aistejasi uusilla, mielenkiintoisilla makuilla, joita täydennämme sopivilla viineillä.