Priljubljena prehranska tržnica Odprta kuhna svojo kuhno odpira tudi v središču Celja. Prva Odprta kuhna v Celju bo v soboto, 30. maja 2015, med 10. in 20. uro na Mestni tržnici, na njej pa se bodo predstavili tako lokalni ponudniki kot tudi restavracije s celotne Slovenije. Odprta kuhna bo v Celju gostovala vsako drugo soboto.
Avoin keittiö je v treh letih gostovanja na Pogačarjevem trgu v Ljubljani postala sinonim petkovih druženj, začinjenih z okušanjem raznolike kulinarike, tako tradicionalno slovenske kot mednarodne kuhinje z vseh koncev sveta. Zaradi velikega zanimanja za projekt v drugih mestih se z letošnjim letom projekt Avoin keittiö širi tudi v druge slovenske kraje. Prvič se bo Odprta kuhna odprla myös sisällä Celje, in sicer v soboto, 30. maja 2015, ko se bodo obiskovalci celjske tržnice med 10. in 20. uro sprehodili med stojnicami, ki bodo ponujale raznolik nabor jedi, okusov, kuharskih tehnik ter številnih znanih in malo manj znanih sestavin.
Lisää tietoa:
www.odprtakuhna.si