20. marca 2015 bo na Pogačarjevem trgu v centru Ljubljane ponovno zadišalo po domačih in eksotičnih jedeh. S prvim pomladnim dnem se v naša življenja namreč že tretje leto zapovrstjo vrača Odprta kuhna – priljubljena prehranska tržnica v prestolnici, ki velja za stičišče najbolj raznolike kulinarične ponudbe in prostor za prijetno celodnevno druženje.
S prvim pomladnim dnem se na Pogačarjev trg v Ljubljani vrača Avoin keittiö – edinstvena tržnica sveže pripravljenih jedi, na kateri vsak petek zadiši po mešanici tradicionalnih slovenskih in eksotičnih jedi kuharskih mojstrov iz cele Slovenije. Avoin keittiö bo tradicionalno stičišče za kulinarična razvajanja in srečanja s prijatelji vsak sončni petek od 8. do 20. ure vse do konca meseca oktobra. Svojih trenutkov na Odprti kuhni ne pozabimo deliti z uporabo oznake #odprtakuhna.
Lisää tietoa:
www.odprtakuhna.si, www.facebook.com/OdprtaKuhna
Vsak sončni petek od 8. do 20. ure vse do konca meseca oktobra.