Hemmottelemme itseämme koko kesän luonnon tarjoamilla kevyillä ja raikkailla annoksilla. Koska ulkona tuoksuu jo kesältä, hemmottelemme makuhermojamme kevyillä kala- ja äyriäisherkuilla ja tuoreilla jälkiruokilla ruoanlaittoakatemiassa kesäkuussa. Kääritään siis hihat ja jätetään se koulutetuille kokkeille, jotka myös uskovat reseptin meille.
Päällä junijski kuharski akademiji ne bo manjkalo morskih dobrot in okusnih sladic. Skupaj z kuharskim mojstrom Draganom bomo pripravili nekaj odličnih morskih specialitet, ki jih bomo na koncu dopolnili z lahkimi sladkimi dobrotami. Skupaj se bomo naučili pripraviti ribji capucino, brancinov carpaccio in raviole z morsko buzaro. Za posladek bo poskrbel Grega iz slaščičarne Lolita. Pod njegovo taktirko se bomo posladkali z rožičevim flanom s suhimi slivami in sufflejem iz bele čokolade in češenj.
Glavne jedi bo pripravljal chef Gostilnice in pizzerije Kaval, Dragan, za sladice pa bo poskrbel že omenjeni slaščičarski mojster iz Lolite, Grega. Kulinarično popotovanje bomo začeli z elegantnim, osvežilnim koktajlom Martini Royale in ob sladici zaključili s slastno penino Martini Asti. Uradna voda City CHEF kuharske akademije je Pit.
Toimi nopeasti, paikkoja ilmoittautumiseen on rajoitettu määrä.
Katso videolta, miltä ruoanlaittoakatemian pulssi näyttää
Tietoja City CHEF -keittoakatemiasta
S City CHEF kuharsko akademijo želimo ljudem pokazati, da je kuhanje lahko hitro, zdravo in predvsem zabavno! Za to potrebujemo dobre, kakovostne sestavine, koristne namige in zanimive nasvete, dobro vino, ščepec ljubezni in seveda dobro družbo! Torej, vabljeni v našo družbo, v aktivno kuhinjo Siemens, jossa olemme ohjauksessa Kavalin mestarikokit hemmotella aistejasi uusilla, mielenkiintoisilla makuilla, joita täydennämme sopivilla viineillä.
[emailpetition id=”62″]Hakemuslomake ruoanlaittoakatemiaan