Tiesitkö, että pannukakkuja voi tehdä vain yhdestä aineksesta ilman kananmunia? Pörröisten pörröisten banaanipannukakkujen resepti hurmaa sinut ehdottomasti ja siitä tulee välittömästi suosikkipannukakkureseptisi.
Spremenite banaanit sisään puhaste palačinke! Zanje potrebujete zgolj banane! Sliši se neverjetno, trik pa je v načinu priprave.
LUE LISÄÄ: Resepti: kotitekoinen tuore suklaa ilman rasvaa
Banan namreč ne smete zmiksati, pač pa jih morate zgolj drobno nasekljati in na koncu boste dobili mehke palačinke, ki se bodo kar stopile v ustih.
Recept – presne palačinke:
Sestavine – presne palačinke:
- 560 g precej zrelih banan
Postopek priprave presnih palačink:
Banane olupimo in drobno nasekljamo. Razporedimo po pladnju dehidratorja, ki smo ga prej obložili s peki papirjem. Naredimo štiri dober centimeter debele palačinke (za vsako potrebujemo 140 gramov banan). Sušimo na 46 stopinjah Celzija 12 do 18 ur. Palačinke so pripravljene, ko jih lahko odlepimo od peki papirja. Pa dober tek!