Se tuoksui taas syksyn herkkuilta, myös lokakuun CITY CHEF -keittoakatemiamme puitteissa. Katso rytmi kuvagalleriassa!
Na tokratni CITY CEF -keittoakatemia so naše krožnike napolnile jesenske dobrote – kostanj, gobe in sveži pridelki z domačega vrta. Glavne jedi je pripravljal chef Gostilnice in pizzerije Kaval, Dragan Marjanović, za sladice pa je poskrbel slaščičarski mojster iz Lolite, Grega Rode. Pod njunim budnim očesom smo pripravili bučno juho, jedli kostanjeve njoke z jurčki, ravijole polnjene z bučkami in riccoto, s tartufato in gamberi ter lisičkami. Za sladico ni manjkal božanski čokoladni suffle s kostanjevo peno in slastni mille feullie.
Ob hrani se je predstavila vinska klet Vipava 1894, ki letos praznuje 120 let. Uradna voda dogodka je Pit.
Auttamaan organisaatiossa CITY CEF -keittoakatemia se zahvaljujemo:
Bosch hišni aparati, Pit, Kaval Group, Vinska klet Vipava 1894
Fotografije: Ana Če