fbpx

Zima je tu

Zima je že za vogalom, zato je prav, da se čim prej pripravimo. Chiemsee nas bo za hladnejše dni v letu odel v širok razpon funkcionalnih jaken, športnih snežnih hlač, toplih flisov in modnih majic. Prav je, da posebno pozornost posvetimo tudi modnim dodatkom, ki nas bodo dodatno greli med aktivnostmi na in ob ...

Zima je že za vogalom, zato je prav, da se čim prej pripravimo. Chiemsee nas bo za hladnejše dni v letu odel v širok razpon funkcionalnih jaken, športnih snežnih hlač, toplih flisov in modnih majic. Prav je, da posebno pozornost posvetimo tudi modnim dodatkom, ki nas bodo dodatno greli med aktivnostmi na in ob smučišču. To so trendi kape s cofi in pleteni trakovi, potiskani z logotipom znamke. Ne glede na to, ali se odpravljamo na daljše počitnice ob belih strminah ali le na enodnevni izlet, je kolekcija torb Chiemsee prava izbira za vso potrebno opremo. Pripravljeni na nizke temperature in športne aktivnosti bomo neizmerno bolj uživali v zimskem času.

Kanssasi vuodesta 2004

Vuodesta alkaen 2004 tutkimme kaupunkitrendejä ja tiedotamme seuraajayhteisöllemme päivittäin viimeisimmistä elämäntavoista, matkustamisesta, tyylistä ja tuotteista, jotka inspiroivat intohimoa. Vuodesta 2023 alkaen tarjoamme sisältöä suurimmilla maailmanlaajuisilla kielillä.