fbpx

Canon Mark IV

Canon EOS-1D Mark IV. Pred kratkim predstavljen profesionalni digitalni zrcalno-refleksni fotoaparat visoke hitrosti, ki je namenjen najzahtevnejšim fotografom, s potrebo po odzivnosti v najbolj zahtevnih delovnih pogojih. Najbolj primeren je za fotografiranje akcijskih posnetkov, športnih in ...

Canon EOS-1D Mark IV. Pred kratkim predstavljen profesionalni digitalni zrcalno-refleksni fotoaparat visoke hitrosti, ki je namenjen najzahtevnejšim fotografom, s potrebo po odzivnosti v najbolj zahtevnih delovnih pogojih. Najbolj primeren je za fotografiranje akcijskih posnetkov, športnih in aktualnih dogodkov ter divjih živali. Za to bosta poskrbela tipalo CMOS APS-H z ločljivostjo 16,1 milijona točk in povsem nov sistem samodejnega ostrenja s 45 ostritvenimi točkami. Poleg tega omogoča snemanje v polni visoki ločljivosti (Full HD, 1920 x 1080) s 24, 25 ali 30 sličicami na sekundo.

Cena: še ni znana, na voljo pri Canon Adria, d. o. o., Dunajska cesta 128 a, Ljubljana

 

Sa vama od 2004

Od godine 2004 istražujemo urbane trendove i svakodnevno informiramo našu zajednicu sljedbenika o novostima u životnom stilu, putovanjima, stilu i proizvodima koji nadahnjuju sa strašću. Od 2023. nudimo sadržaj na glavnim svjetskim jezicima.