Od 12. do 21. listopada vrhunski slovenski chefovi u 102 restorana sudionika, koji će biti dio manifestacije Jesenski tjedan restorana 2018., goste će razmaziti posebnim jelovnicima punim svježih lokalnih jesenskih okusa po fiksnoj cijeni od 18 eura.
Teden restavracij je postal vseslovenski leta 2013. To jesen bomo zato dobro in poceni jedli že devetič. Letošnja najbolj množična slovenska kulinarična akcija Teden restavracij jesen 2018, v kateri bodo sodelovale 102 restavracije, med njimi tudi 11 novih, hoće u pozdrav slovenskih vrhunskih chefinj in chefov svojim gostom.
Na jesenskem Tednu Restavracij 2018 se bodo prvič predstavili: Ovaj Bar, Ljubljana; Kuća Fink, Novo mesto; Miza za štiri, Maribor; Restavracija Calypso, Nova Gorica; restoran Milka, Kranjska Gora; Gostilna Antonač, Bojanji Vrh; Gostilna Podfarovž, Vipava; Gostilna Pr Čop, Podkum; Ančkina kuća, Slovenj Gradec; Restavracija Kamin, Izola; Restoran Vrtnarija, Bled; Restavracija Brič, Dekani (nova lokacija Restavracije Primorka) in stanica Parenzana, Seča (nova lokacija restavracije Aviator).
Sprejemanje rezervacij se začne v petek, 28. septembra. Od tega dne bodo vse informacije o načinu rezervacije, sodelujočih restavracijah, razpoložljivih mestih in izboru menijev dostopne na spletni strani Tjedan restorana.
Više informacija:
vivi.si/tedenrestavracij