U srijedu smo zajedno s posjetiteljima CITY CHEF kuharske akademije pripremali pobjedničke recepte nagradne igre Ob dobra hrana s Jamnicom i City Magazinom.
Zdaj že pošteno zasneženi januar smo na tokratni CITY CHEF kuharski akademiji začinili z morsko hrano, cake popsi in čokoladnim suflejem, zmagovalnimi recepti nagradne igre Ob dobri hrani z Jamnico in City Magazinom.
Pod budnim očesom kuharja Dragana Marjanovića iz restorana Kaval smo pripravljali sirove žepke s kozicami in paradižnikom, pečenega lososa z ocvrto rukolo ter bučne raviole z gamberi in posušenim paradižnikom. Slaščičarski mojster Greg Roda iz slastičarnice Lolita pa nas je naučil, kako pripraviti cake popse in čokoladni sufle. Med akademijo se je predstavil tudi vinar Kristančič. Uradna voda dogodka je bila Jamnica.
Ovim putem zahvaljujemo tvrtkama na pomoći u organizaciji kuharske akademije CITY CHEF Siemens kućanski aparati, Jama, Grupa Kaval, Vinska klet Kristančič, za fotografije pa Ani Če.