Ponovno je zamirisalo na jesenske delicije, također u sklopu naše listopadske CITY CHEF kuharske akademije. U fotogaleriji pogledajte kako je izgledao!
Na tokratni CITY CHEF kuharska akademija so naše krožnike napolnile jesenske dobrote – kostanj, gobe in sveži pridelki z domačega vrta. Glavne jedi je pripravljal chef Gostilnice in pizzerije Kaval, Dragan Marjanović, za sladice pa je poskrbel slaščičarski mojster iz Lolite, Grega Rode. Pod njunim budnim očesom smo pripravili bučno juho, jedli kostanjeve njoke z jurčki, ravijole polnjene z bučkami in riccoto, s tartufato in gamberi ter lisičkami. Za sladico ni manjkal božanski čokoladni suffle s kostanjevo peno in slastni mille feullie.
Ob hrani se je predstavila vinska klet Vipava 1894, ki letos praznuje 120 let. Uradna voda dogodka je Jama.
Za pomoć u organizaciji CITY CHEF kuharska akademija zahvaljujemo se:
Bosch hišni aparati, Jama, Grupa Kaval, Vinska klet Vipava 1894
Fotografije: Ana Če