FBピクセル

Dear Kitchen: スロベニア料理ブログ。シンプルなビーガン レシピのまさに宝庫です。

Dear Kitchen はスロベニアのオンライン ブログの代名詞です。そこでは、さまざまな味、地元の料理、季節に合わせたシンプルなレシピの宝庫が見つかり、それを使って本物のビーガンのごちそうを素早く簡単に思いつくことができます。

Dear Kitchen stavi na dobro in kvalitetno, na zasanjane okuse in prijetne kulinarične dogodivščine. Slovenski blog, ki je prava zakladnica preprostih veganskih receptov, je gurmanski otročič Anje Tomlje. Zaprisežene veganke ki z ljubeznijo preizkuša, in izbolšuje domače in tuje recepte, spečeno in skuhano pa okusno aranžira, prelepo fotografira ter tudi prikupno opiše. Včasih se ji pri ustvarjanju pridruži tudi sestra Sandra, ki stavi na vse povezano s čokolado. Recepti za prefinjene kolače in rajske čokoladne torte bodo ponavadi kar njeni.

Jabolčni polžki
Jabolčni polžki
Blogerski začetki Dear Kitchen segajo v čas, ko se je Anja preselila k fantu in doma pozabila zvezek, v katerega je že nekaj časa zapisovala recepte. Ker je vedno z navdušenjem spremljala tuje kuharske bloge, se je odločila, da bo namesto zvezka začela pisati kar na splet. Tako se je rodil prvi blog, ki se je čez čas razvijal in spreminjal. Kmalu je sodelovanje zamikalo tudi njeno sestro Sandro, ki se je kasneje pridružila pri kuhanju in pisanju.
かぼちゃのニョッキ
かぼちゃのニョッキ
Skozi fotografijo in prijazna navodila kako in kaj, želita sestri kuhanje približati predvsem mladim in jih prepričati, da je stvar veliko bolj preprosta, kot se zdi. Le začeti je potrebno. Kljub temu, da sta obe veganki in vse jedi pripravita izključno iz rastlinskih sestavin, z okusnimi recepti zadovoljita tudi najbolj zahtevne okuse. Poseben izziv jima predstavlja veganiziranje raznolikih jedi, najraje pa se znajdeta v kuhinji, ko se zdi, da je hladilnik skoraj prazen in so vse trgovine zaprte. Takrat še kako prav pride domišljija, ki tudi iz ostankov pričara hranilen in okusen obrok.
パンプキンパイ
パンプキンパイ
Anja, po poklicu kostumografinja, je navdušena nad prirejanjem zabav, zato med barvitimi recepti najdemo veliko takšnih, ki poskrbijo, da bomo ob naslednjem druženju ob kozarčku rujnega blesteli kot najboljši gostitelji daleč naokoli, Sandra pa je kot velika ljubiteljica čokolade odgovorna za recepte, ki posladkajo in pocrkljajo.
Mandljevo mleko
Mandljevo mleko

詳しくは

詳しくは:
dearkitchen.netフェイスブック.com

2004 年からあなたとともに

年から 2004 私たちは都市のトレンドをリサーチし、情熱を刺激するライフスタイル、旅行、スタイル、製品の最新情報をフォロワーのコミュニティに毎日お知らせします。 2023 年からは、世界の主要言語でコンテンツを提供します。