FBピクセル

ホテル アルハンブラ:ロシニの究極の美食ショー

写真:booking.com

ロシニのアルハンブラ ホテルの素晴らしい雰囲気の中で、「エピキュリアン ウィークエンド エクストラバガンザ」と呼ばれる素晴らしい料理イベントが 5 月最後の週末に開催され、シティ マガジンの経営陣と編集スタッフも出席しました。

Eden najboljših evropskih hotelov Boutique Hotela Alhambra, ki se nahaja v slikovitem zalivu Čikat, je za tri dni postal kulisa vrhunskega gastronomskega spektakla. Gurmani, ki s(m)o obiskali ta dogodek, smo bili priča hedonističnemu doživetju pod taktirko sedmih vrhunskih kuharjev.

五つ星ホテル ブティック ホテル アルハンブラ se nahaja v objemu stoletnih borovcev, v bližini kristalno čistega morja, in je kot nalašč za vse, ki cenijo udobje s pridihom luksuza. Avstro-ogrska vila, kamor že stoletje zahajajo petičneži z vsega sveta, je ob novi podobi dobila ime Boutique Hotel Alhambra. Secesijska arhitektura je okusno spojena s sodobnim kompleksom, ki nudi vse ugodje za popolne počitnice.

Boutique Hotela Alhambra ne slovi le po čudovitem interierju in čarobnem mediteranskem okolju pač pa tudi po restavraciji Alfred Keller, ki je dobitnik prestižne Michelinove zvezdice in ga je cenjeni Gault & Millau ocenil z visokimi 16,5 točke. In prav v tej restavraciji se je odvijal prvi “gurmantični” večer. Njihov kuharski chef Michael Gollenz, ki je prejel prestižno nagrado “Great Chef of Tomorrow” podjetja Gault & Millau, je prvi večer v sodelovanju s chefi Vanja Puškar (Beograd), Marcin Przybysz (Varšava) in Christian Kuchler (Švica) pripravil gastronomsko senzacijo “Balkan Fine Dining” s šestimi hodi.

Sobotni večer je bil rezerviran za izkušnjo, o kateri mnogi le sanjajo. Večerja se je namreč odvijala v Alhambra Beach Clubu na plaži, ob valovanju morja in veličastnega sončnega zahoda. Ob zvokih violine so naše brbončice razvajali trije vrhunski chefi z Michelinovimi zvezdicami in 18 Gault & Millau točkami: chef Max Natmessnig (Avstrija), chef Peter Hagen (Nemčija) in chef Christian Kuchler (Švica). Večer, imenovan Seaside dining Extravaganca, je v vseh pogledih navdušil goste, saj so zadovoljili vse naše čute.

Popoln vikend v enem izmed najlepših sredozemskih zalivov se je zaokrožil z razgibanim nedeljskim večerom polnim zabave in sproščenega vzdušja. Večerja je potekala v ambientu luksuzne vile Captain’s Villa Rouge, kjer je vseh sedem zvezdniških kuharjev goste popeljalo na nepozabno gastronomsko avanturo. Na posebej oblikovanih postajah v notranjosti vile in njenem vrtu so kuharski chefi poskrbeli za fantastičen zaključek celotnega vikend dogodka, ki je pristal na samem vrhu nepozabnih doživetij.

2004 年からあなたとともに

年から 2004 私たちは都市のトレンドをリサーチし、情熱を刺激するライフスタイル、旅行、スタイル、製品の最新情報をフォロワーのコミュニティに毎日お知らせします。 2023 年からは、世界の主要言語でコンテンツを提供します。