マッシュポテトを新たな高みへと導く材料をご紹介します。クリーミーでシルキー、そして忘れられない味に!口の中に広がるミルキーなポテトの香りは、いつまでも続き、何度も食べたくなるはずです。
Vem, ne zdržite več, ne berete več napisanih besed. Vaše oči že iščejo recept. Ne bomo vas razočarali. Tukaj je.
Torej, poglejmo si recept za odličen pire krompir.
Pire krompir

食材
- 1,1 kg krompirja
- 塩
- 挽きたての黒コショウ
- 220 g hladnega masla
- 230 ml mleka
- 1 žlica naribane limonine lupine
手順
- Krompir olupite in narežite ter ga kuhajte 20 minut v slani vodi.
- Medtem segrejete mleko. Ko namesto hladnega uporabljate toplo mleko, krompir bolje vpije tekočino, kar preprečuje, da bi postal preveč gumijast.
- Za razliko od mleka, je treba maslo v krompir dodati hladno.
- Kuhanemu in pasiranemu krompirju počasi dodajte koščke masla in ga pretlačite v fin pire.
- Dodajte le toliko mleka, da bo krompir kremast, a še vedno gost. Približno 1/4 mleka, nato dodajte sol in poper ter naribano lupinico ene limone.
- Limonina lupinica zagotavlja ravno dovolj kislosti, da prereže vse bogate teksture in okuse ter vsem sestavinam doda prijetno svežino in ravnovesje.
Nikoli ne bi uganili, kaj je skrivnostna sestavina – naribana limonina lupinica, kajne?





