美味しくて低カロリーのスナックよりも優れたものはありますか?このデザートは健康的でオーガニックであるという事実に加えて、その準備には多くの時間と材料を必要としません。味覚を喜ばせ、消化を助ける、おいしいオーツ麦クッキーのレシピを見つけました。
オーツ麦 je v zadnjem letu postal zelo priljubljena poslastica, večina pa si ga najraje privošči za 朝食. Vendar pa je to lahko tudi sestavina za slastne prigrizke, med katerimi najbolj izstopajo 健康 と ekološki ovseni piškoti.
Zakaj je oves tako zdrav? Ta žitarica je znana po visoki vsebnosti ファイバ, ki pozitivno vplivajo na vašo 消化 in tako preprečijo težave z napihnjenostjo と zaprtostjo. Prav tako raziskave kažejo, da oves pomaga vzdrževati zdravo raven holesterola.
Ovseni piškoti
食材
- 4 žlice ovsene kaše
- 70 g ovsenih kosmičev
- 塩 小さじ1
- 1 žlica semen po izbiri (makova, bučna, chia ali sončnična semena)
- 2 žlici rastlinskega masla
- 125 ml tople vode
手順
- V skledi zmešajte ovseno kašo, ovsene kosmiče, sol in semena. Ovseno kašo najlažje naredite tako, da z ročnim mešalnikom zmešate ovsene kosmiče in vodo, kašo precedite in pri receptu uporabite gosti del mešanice.
- Zmesi dodajte maslo in jo prelijte s toplo vodo. Še enkrat premešajte.
- Testo razporedite po pekaču v obliki okroglih piškotov. Pekač obložite s peki papirjem.
- Pekač postavite v pečico, ki ste jo segreli na 190°C. Pecite 30 minut.
- Počakajte, da se jed ohladi. Shranite v nepredušni posodi in pojejte v nekaj dneh.