FBピクセル

スターライト ルーム: ドロミテのドラマチックな自然体験をお届けします

私たちの多くは、ドロミテの素晴らしいスキーと魔法のような自然を知っています。これからは、有名なコルティナ ダンペッツォからそれほど遠くない場所で体験できる、非常に特別な体験が可能になります。この体験が「スターライト ルーム」と呼ばれているように、都会の生活から離れた親密な隠れ家を提供します。これは私たちのほとんどが休暇に期待しているものです。

Stalight Room ponuja prostor za posameznike ali pare in zaradi svoje majhnosti in steklene zasnove omogoča intimen stik z naravo. Steklena streha in v steklo odete tri smeri neba vam bodo omogočale, da vidite zvezde kot še nikoli. Koča je sicer mobilna, a je po navadi postavljena na 2.055 metrih nadmorske višine. Lesena konstrukcija sloni na saneh, v stekleni “komori” pa je prostor za zakonsko posteljo, kar obiskovalcem omogoča, da leže in daleč od svetlobnega onesnaženja opazujejo zvezdnato nebo.

Opazovanje zvezd v dvoje. Kaj je lahko še bolj romantičnega?
Opazovanje zvezd v dvoje. Kaj je lahko še bolj romantičnega?

Postelja ima tudi možnost nastavitve naklona, tako da si lahko gostje nastavijo, pod katerim kotom želijo opazovati okolico. Sama “soba” sicer ne ponuja posebnega udobja, pa vendar so na voljo termostat temperature in nekatere nujnosti za preživljanje romantično-avanturistične noči. Gostitelj Raniero Campigotto poskrbi za kulinarično razvajanje ob dobri in izbrani kapljici vina.

Sami na vrhu gore.
Sami na vrhu gore.

Cena za takšno doživetje je okoli 300 evrov in je seveda odvisna od sezone in povpraševanja.

詳しくは

インフォマット:
dolomiti.org

2004 年からあなたとともに

年から 2004 私たちは都市のトレンドをリサーチし、情熱を刺激するライフスタイル、旅行、スタイル、製品の最新情報をフォロワーのコミュニティに毎日お知らせします。 2023 年からは、世界の主要言語でコンテンツを提供します。