fbpx

Aminess Korčula Heritage Hotel: 럭셔리함과 조화를 이루는 달마시안 전통

사진: 부킹닷컴

구시가지 바로 근처 코르출라 해안가에 오랜 역사를 지닌 아름다운 호텔인 Aminess Korčula Heritage Hotel이 있습니다.

Prvi mestni hotel, zgrajen davnega leta 1912, je od samega začetka središče družabnega življenja na otoku. V kavarni kavo radi srebajo domačini, v hotelskih sobah pa so skozi desetletja mir poiskale številne zvezdnice svetovnega kova, kot so Jackie Kennedy, Wallis Simpson in Sofia Loren. Nič čudnega, Aminess Korčula Heritage Hotel namreč nudi avtentično vzdušje dalmatinskega otoka, skozi gurmansko in razvajajočo se ponudbo ter atmosfero.

Živahno življenje na rivi

Hotel stoji v osrčju starega mestnega jedra, tik ob obali. Navdušuje s svojo edinstveno arhitekturo in veličastnimi razgledi na pelješki kanal. Butični hotel, zagotavlja zasebnost z le 20 razpoložljivimi sobami, s stilskim pohištvom in očarljivim vintage dekorjem. Številne sobe se lahko pohvalijo s pogledom na morje, od koder lahko občudujete živahno življenje korčulske rive. Hotelski prostori pričajo o veličastnosti stavbe, ki je skozi leta odigrala pomembno vlogo v zgodovini otoka.

사진: 부킹닷컴

Osebje hotela poskrbi, da bo vaš oddih v Aminess Korčula Heritage Hotelu romal med najlepše počitniške spomine. V sklopu hotelske ponudbe je tudi restavracija Brasserie z avtohtoničnimi korčulskimi jedmi, reinterpretiranimi na sodoben način. Privoščite si božanske ostrige ali brode ter uživajte ob kapljici najboljših lokalnih vin na eni najbolj slikovitih teras na otoku Korčula.

V bližini hotela se nahajata dve manjši prodnati plaži, kjer se lahko osvežite v kristalno čistem morju. Prav na vsakem koraku vas spremlja bogata zgodovina mesta in otoka, zato predlagamo, da zadihate s polnimi pljuči. Lokacija hotela omogoča vrsto romantičnih sprehodov ob obali, lahko pa si izposodite tudi kolo in se podate globlje v zaledje otoka.

2004년부터 당신과 함께

연도부터 2004 우리는 도시 트렌드를 연구하고 열정으로 영감을 주는 최신 라이프스타일, 여행, 스타일 및 제품에 대해 매일 팔로워 커뮤니티에 알립니다. 2023년부터 글로벌 주요 언어로 콘텐츠를 제공합니다.