fbpx

阿米尼斯科尔丘拉遗产酒店:达尔马提亚传统与奢华的和谐统一

照片:Booking.com

在紧邻老城区的科尔丘拉海滨,矗立着一家历史悠久的美丽酒店——阿米尼斯科尔丘拉遗产酒店。

Prvi mestni hotel, zgrajen davnega leta 1912, je od samega začetka središče družabnega življenja na otoku. V kavarni kavo radi srebajo domačini, v hotelskih sobah pa so skozi desetletja mir poiskale številne zvezdnice svetovnega kova, kot so Jackie Kennedy, Wallis Simpson in Sofia Loren. Nič čudnega, Aminess Korčula Heritage Hotel namreč nudi avtentično vzdušje dalmatinskega otoka, skozi gurmansko in razvajajočo se ponudbo ter atmosfero.

Živahno življenje na rivi

Hotel stoji v osrčju starega mestnega jedra, tik ob obali. Navdušuje s svojo edinstveno arhitekturo in veličastnimi razgledi na pelješki kanal. Butični hotel, zagotavlja zasebnost z le 20 razpoložljivimi sobami, s stilskim pohištvom in očarljivim vintage dekorjem. Številne sobe se lahko pohvalijo s pogledom na morje, od koder lahko občudujete živahno življenje korčulske rive. Hotelski prostori pričajo o veličastnosti stavbe, ki je skozi leta odigrala pomembno vlogo v zgodovini otoka.

照片:Booking.com

Osebje hotela poskrbi, da bo vaš oddih v Aminess Korčula Heritage Hotelu romal med najlepše počitniške spomine. V sklopu hotelske ponudbe je tudi restavracija Brasserie z avtohtoničnimi korčulskimi jedmi, reinterpretiranimi na sodoben način. Privoščite si božanske ostrige ali brode ter uživajte ob kapljici najboljših lokalnih vin na eni najbolj slikovitih teras na otoku Korčula.

V bližini hotela se nahajata dve manjši prodnati plaži, kjer se lahko osvežite v kristalno čistem morju. Prav na vsakem koraku vas spremlja bogata zgodovina mesta in otoka, zato predlagamo, da zadihate s polnimi pljuči. Lokacija hotela omogoča vrsto romantičnih sprehodov ob obali, lahko pa si izposodite tudi kolo in se podate globlje v zaledje otoka.

自2004年以来与您同在

从年 2004 我们研究城市趋势,并每天向我们的追随者社区通报最新的生活方式、旅行、风格和激发激情的产品。从 2023 年开始,我们将提供全球主要语言的内容。