fbpx

人们犯下的 10 个最大错误,彻底毁掉了他们的第一次约会

照片:envato

第一次约会是展示自己最好一面的绝佳机会。但很多时候,你会因为不受欢迎的错误、紧张和不安全感而在一开始就退出游戏,因为你暴露了太多真实的自我。我们向您揭示了人们在第一次约会时所做的十件事,这些事情只会让人们对进一步的约会失去兴趣。当然,约会中最重要的是做你自己。这是您找到适合您的合作伙伴的唯一方法。

1. Neprimerna obleka

Pravijo, da se vtis o človeku ustvari že v prvih sedmih sekundah zmenka. Čeprav želite, da bi se oseba osredotočila predvsem na vašo osebnost ter notranjo lepoto, je zunanji videz tisti, ki ustvari prvi vtis. Zato poskrbite, da ste na zmenku primerno oblečeni. Ne glede na to, kam se bosta odpravila, je najpomembnejše, da oblačilo ne razkriva preveč, saj boste takoj dale napačen vtis.

2. Preobremenjenost s hrano

Če je vaš prvi zmenek povezan s prehrano, vi pa ste grozno lačni in izredno navdušeni nad svojo porcijo hrane, namenite pozornost tudi osebi na drugi strani mize. Vaše oči ne smejo biti prilepljene na vaš krožnik, med pogovorom glejte sogovornika in se ne fokusirajte zgolj na hrano.

通过 GIPHY

3. Poličitni pogovori

Da bi se izognili zadregi na prvem zmenku, je najbolje, da ne govorite o politiki, veri ali drugih perečih temah. V kolikor pogovor preide v tovrstne teme pa pri pogovoru ne prevladajte, temveč prepustite besedo tudi vašemu potencialnemu partnerju.

4. Preveč alkohola

Pijača ali dve sta na prvem zmenku povsem sprejemljivi, da se malo sprostite. Prevelika količina pijače pa je lahko za vaš zmenek znak, da se težko soočate z realnostjo ali pa ste morda celo alkoholik.

通过 GIPHY

5. Uporaba telefona

Med dopisovanjem, objavljanjem slik in všečkanjem je težko slediti zunanjemu svetu in podrobnostim s katerimi boste očarali simpatijo na naslednjem zmenku. Pospravite telefon v torbo in se posvetite osebi in zmenku.

6. Ne kritizirajte

Če se izkaže, da je oseba, s katero ste na prvem zmenku, vegetarjanec, potem je nikakor ne poskušajte siliti, da naroči jedi, ki jih ne želi jesti, ali obratno. Ne kritizirajte njihovih načel in jih ne poskušajte prepričati, da imate prav.

7. Na zmenek pojdite sami

Čeprav bi včasih najraje na zmenek odšli s prijateljico, ki bi lahko ocenjevala vašega potencialnega partnerja je to strogo prepovedano. Če se na prvem zmenku pojavite s prijateljico vse kaže na to, da ste neresi.

8. Preveč samozavestni

Povsem normalno je, da ste na prvem zmenku nekoliko nervozni, vam je neprijetno in čutite napetost. Na prvem zmenku poskušajte izvedeti čimveč o osebi, ni primerno, da razkrijete vse vaše skrivnosti in se s svojim življenjem hvalite.

9. Sprašujte in odgovarjajte

Ne podajajte le odgovorov na vprašanja, saj boste tako pogovor zatrli. Oseba se bo ob tem počutila zanemarjeno, vi pa boste dajali vtis, da vas zmenek ne zanima. Bodite pozorni na to, da osebi postavljajte vprašanja in tako daste tudi njej priložnost, da se predstavi.

通过 GIPHY

10. Ne bodite vsiljivi

Morda ste že deset let samski, toda nikdar ne dajajte občutka, da ste željni ljubezni. S tem boste namreč dali vtis obupanosti, poleg tega pa prvi zmenek ne pomeni, da bo odnos res prerasel v resno zvezo.

自2004年以来与您同在

从年 2004 我们研究城市趋势,并每天向我们的追随者社区通报最新的生活方式、旅行、风格和激发激情的产品。从 2023 年开始,我们将提供全球主要语言的内容。