fbpx

10 suurinta ihmisten tekemää virhettä, jotka pilaavat heidän ensimmäisen treffinsä

Valokuva: envato

Ensitreffit ovat loistava tilaisuus näyttää itsesi parhaassa valossa. Mutta aivan liian usein tapahtuu, että putoat pelistä heti alussa ei-toivottujen virheiden, hermostuneisuuden ja epävarmuuden vuoksi, koska paljastat liikaa todellista itseäsi. Paljastamme sinulle kymmenen asiaa, joita ihmiset tekevät ensimmäisillä treffeillä ja jotka vain sammuttavat ihmiset tulevista tapaamisista. Tärkeintä treffeillä on tietysti olla oma itsesi. Vain tällä tavalla löydät jonkun, joka on sinulle loistava kumppani.

1. Neprimerna obleka

Pravijo, da se vtis o človeku ustvari že v prvih sedmih sekundah zmenka. Čeprav želite, da bi se oseba osredotočila predvsem na vašo osebnost ter notranjo lepoto, je zunanji videz tisti, ki ustvari prvi vtis. Zato poskrbite, da ste na zmenku primerno oblečeni. Ne glede na to, kam se bosta odpravila, je najpomembnejše, da oblačilo ne razkriva preveč, saj boste takoj dale napačen vtis.

2. Preobremenjenost s hrano

Če je vaš prvi zmenek povezan s prehrano, vi pa ste grozno lačni in izredno navdušeni nad svojo porcijo hrane, namenite pozornost tudi osebi na drugi strani mize. Vaše oči ne smejo biti prilepljene na vaš krožnik, med pogovorom glejte sogovornika in se ne fokusirajte zgolj na hrano.

GIPHY:n kautta

3. Poličitni pogovori

Da bi se izognili zadregi na prvem zmenku, je najbolje, da ne govorite o politiki, veri ali drugih perečih temah. V kolikor pogovor preide v tovrstne teme pa pri pogovoru ne prevladajte, temveč prepustite besedo tudi vašemu potencialnemu partnerju.

4. Preveč alkohola

Pijača ali dve sta na prvem zmenku povsem sprejemljivi, da se malo sprostite. Prevelika količina pijače pa je lahko za vaš zmenek znak, da se težko soočate z realnostjo ali pa ste morda celo alkoholik.

GIPHY:n kautta

5. Uporaba telefona

Med dopisovanjem, objavljanjem slik in všečkanjem je težko slediti zunanjemu svetu in podrobnostim s katerimi boste očarali simpatijo na naslednjem zmenku. Pospravite telefon v torbo in se posvetite osebi in zmenku.

6. Ne kritizirajte

Če se izkaže, da je oseba, s katero ste na prvem zmenku, vegetarjanec, potem je nikakor ne poskušajte siliti, da naroči jedi, ki jih ne želi jesti, ali obratno. Ne kritizirajte njihovih načel in jih ne poskušajte prepričati, da imate prav.

7. Na zmenek pojdite sami

Čeprav bi včasih najraje na zmenek odšli s prijateljico, ki bi lahko ocenjevala vašega potencialnega partnerja je to strogo prepovedano. Če se na prvem zmenku pojavite s prijateljico vse kaže na to, da ste neresi.

8. Preveč samozavestni

Povsem normalno je, da ste na prvem zmenku nekoliko nervozni, vam je neprijetno in čutite napetost. Na prvem zmenku poskušajte izvedeti čimveč o osebi, ni primerno, da razkrijete vse vaše skrivnosti in se s svojim življenjem hvalite.

9. Sprašujte in odgovarjajte

Ne podajajte le odgovorov na vprašanja, saj boste tako pogovor zatrli. Oseba se bo ob tem počutila zanemarjeno, vi pa boste dajali vtis, da vas zmenek ne zanima. Bodite pozorni na to, da osebi postavljajte vprašanja in tako daste tudi njej priložnost, da se predstavi.

GIPHY:n kautta

10. Ne bodite vsiljivi

Morda ste že deset let samski, toda nikdar ne dajajte občutka, da ste željni ljubezni. S tem boste namreč dali vtis obupanosti, poleg tega pa prvi zmenek ne pomeni, da bo odnos res prerasel v resno zvezo.

Kanssasi vuodesta 2004

Vuodesta alkaen 2004 tutkimme kaupunkitrendejä ja tiedotamme seuraajayhteisöllemme päivittäin viimeisimmistä elämäntavoista, matkustamisesta, tyylistä ja tuotteista, jotka inspiroivat intohimoa. Vuodesta 2023 alkaen tarjoamme sisältöä suurimmilla maailmanlaajuisilla kielillä.