fbpx

인생의 모든 순간에 대한 Medvedka Puja의 가장 아름다운 인용문

“Pogumnejši si, kot verjameš; močnejši, kot se zdi; pametnejši, kot misliš,” je nekoč rekel medvedek Pu, najprikupnejši risani lik našega otroštva. Naših src se ni dotaknil zgolj zaradi osupljivih dogodivščin, temveč življenjsko navdihujočih citatov, zaradi katerih smo postali boljše osebe.

V sodobnem času boste težko našli 그리고 risanko, ki bi poleg zabave za otroke zagotovila še toliko navdihujočih citatov, ki bodo poskrbeli za duševno rast otroka. In verjetno ne boste našli niti risanega lika, ki bi bil tako prikupen kot medvedek Pu.

Ljubki Pu in njegovi prijatelji so v svojih dogodivščinah navdihnili svet z globokimi modrostmi 그리고 ponižnostjo, ki je pomembna tudi danes, ko ste odrasli. Morda so ravno njihove besede pomagale, da ste postali boljša oseba.

NAJLEPŠI CITATI IZ MEDVEDKA PUJA:

1. “Nekaterim ljudem je preveč mar. Mislim, da se temu reče ljubezen.” (Some people care too much. I think it’s called love.)

2. “Dan brez prijatelja je kot posoda brez kapljice medu.” (A day without a friend is like a pot without a single drop of honey left inside.)

Instagram에서 이 게시물 보기

Hold on to those you love most. ❤️🍯

님이 공유한 게시물 Winnie The Pooh (@pooh) on

3. “Če kdaj pride dan, ko ne bomo mogli biti skupaj, me imejte v svojem srcu, ker bom tam ostal za vedno.” (If there ever comes a day when we can’t be together, keep me in your heart, I’ll stay there forever.)

4. Pujsek: “Kako se črkuje ljubezen?” Pu: “Ljubezni ne črkuješ, temveč jo čutiš.” (Piglet: “How do you spell love?” Pooh: “You don’t spell it, you feel it.”)

5. “Če boš živel sto let, želim živeti sto dni minus en dan, da nikoli ne bom živel brez tebe.” (If you live to be a hundred, I want to live to be a hundred minus one day so I never have to live without you.)

6. “Mislim, da sanjamo zato, da se nam nikoli ni treba ločiti. Če smo v sanjah drug drugih, smo lahko ves čas skupaj.” (I think we dream so we don’t have to be apart so long. If we’re in each other’s dreams we can be together all the time.)

7. “Kakšen srečnež sem, da imam nekaj, od česar se tako težko poslovim.” (How lucky I am to have something that makes saying goodbye so hard.)

8. “Stvari, zaradi katerih sem drugačen, so stvari, ki me ustvarjajo.” (The things that make me different are the things that make me.)

9. “Zabavneje je govoriti z nekom, ki ne uporablja dolgih, zapletenih besed, temveč kratke, preproste besede, kot so “Kaj pa kosilo?”.” (It is more fun to talk with someone who doesn’t use long, difficult words but rather short, easy words like What about lunch?)

10. “Včasih najmanjše stvari zasedejo največ prostora v tvojem srcu.” (Sometimes the smallest things take the most room in your heart.)

11. “Pogumnejši si, kot verjameš; močnejši, kot se zdi; pametnejši, kot misliš.” (You are braver than you believe, stronger than you seem, and smarter than you think.)

12. “Tudi plevel je roža, ko ga enkrat spoznaš.” (Weeds are flowers, too, once you get to know them.)

2004년부터 당신과 함께

연도부터 2004 우리는 도시 트렌드를 연구하고 열정으로 영감을 주는 최신 라이프스타일, 여행, 스타일 및 제품에 대해 매일 팔로워 커뮤니티에 알립니다. 2023년부터 글로벌 주요 언어로 콘텐츠를 제공합니다.