풀라 사유지는 훼손되지 않은 자연의 중심부에 자리잡고 있습니다. 19세기에 지어진 이 건물은 슬로베니아 요리의 새로운 토대를 마련했습니다.
Z letom 2019 je “kuharske” vajeti na Posestvu Pule prevzel vrhunski chef Urh Kapelar, ki je vlil dušo kulinarični izkušnji posestva in jo popeljal na novo raven. Znan je po svojem markantnem slogu in nenehnem iskanju popolnega okusa. Navdih za svoje menije išče v lokalni okolici, preseneča pa s preprostostjo, dovršenostjo jedi in ljubeznijo do detajla. S pridom izkorišča naravne danosti posestva in se ravna po konceptu “z njive na mizo”.
Na Posestvu Pule se lahko pohvalijo tudi z impozantno vinsko kletjo, v kateri hranijo več kot 180 etiket najboljših slovenskih vinarjev, poleg tega pa širok nabor vin tako iz starega (Francija, Italija, Španija, Evropa) in tudi novega sveta (Južna Afrika, Južna Amerika, Avstralija, ZDA itd.).
Prenočevanje na Posestvu Pule
Na Posestvu Pule je devet ekskluzivnih apartmajev v lesenih hišah, poimenovanih po ženskah, ki so zaznamovale rod družine Anderlič (lastniki posestva). Šest apartmajev junior suite ima ločeno spalnico in dnevno sobo. V treh dvonadstropnih družinskih apartmajih lahko najdete ločeno spalnico ter galerijo z dvema ločenima posteljama. Apartmaji imajo kopalnico, kuhinjo in zasebno teraso. Za prijetno počutje poskrbijo kamin, ki je vedno založen z dišečim brezovim lesom, sladka presenečenja in čudovita narava. Za dodatno razvajanje pa so tu še spa & wellness storitve z zunanjim in notranjim bazenom, finsko in turško savno ter sanariumom.
Poslovna druženja
Na Posestvu Pule prirejajo tudi ekskluzivna druženja do 20 oseb, ki jih po vaši želji popestrijo z nadstandardno kulinariko in obiskom vinske kleti.