Posestvo Pule: prefinjeni okusi v objemu narave

Posestvu Pule leži v neokrnjenem osrčju narave. Poslopje, katerega zgodovina sega v 19. stoletje, postavlja nove temelje v slovenski kulinariki.

Z letom 2019 je “kuharske” vajeti na Posestvu Pule prevzel vrhunski chef Urh Kapelar, ki je vlil dušo kulinarični izkušnji posestva in jo popeljal na novo raven. Znan je po svojem markantnem slogu in nenehnem iskanju popolnega okusa. Navdih za svoje menije išče v lokalni okolici, preseneča pa s preprostostjo, dovršenostjo jedi in ljubeznijo do detajla. S pridom izkorišča naravne danosti posestva in se ravna po konceptu “z njive na mizo”.

Na Posestvu Pule se lahko pohvalijo tudi z impozantno vinsko kletjo, v kateri hranijo več kot 180 etiket najboljših slovenskih vinarjev, poleg tega pa širok nabor vin tako iz starega (Francija, Italija, Španija, Evropa) in tudi novega sveta (Južna Afrika, Južna Amerika, Avstralija, ZDA itd.).

Prenočevanje na Posestvu Pule

Na Posestvu Pule je devet ekskluzivnih apartmajev v lesenih hišah, poimenovanih po ženskah, ki so zaznamovale rod družine Anderlič (lastniki posestva). Šest apartmajev junior suite ima ločeno spalnico in dnevno sobo. V treh dvonadstropnih družinskih apartmajih lahko najdete ločeno spalnico ter galerijo z dvema ločenima posteljama. Apartmaji imajo kopalnico, kuhinjo in zasebno teraso. Za prijetno počutje poskrbijo kamin, ki je vedno založen z dišečim brezovim lesom, sladka presenečenja in čudovita narava. Za dodatno razvajanje pa so tu še spa & wellness storitve z zunanjim in notranjim bazenom, finsko in turško savno ter sanariumom.

Hiške na Posestvu Pule
Hiške na Posestvu Pule

Poslovna druženja

Na Posestvu Pule prirejajo tudi ekskluzivna druženja do 20 oseb, ki jih po vaši želji popestrijo z nadstandardno kulinariko in obiskom vinske kleti.

Galerija: Posestvo Pule

Dodatne Informacije

Posestvo Pule/Pule Estate
Drečji Vrh 16
Trebelno

Rezervacija:
booking.com

Več informacij:
pule.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Recept za osvežujoče pecivo iz jagod in jogurta, ki ga ni treba peči