Gostilna Narobe mieści się w dużym, starym gospodarstwie rolnym, wybudowanym 500 lat temu, w starej części Trzina, tuż przy głównej drodze. Zajazd ma typową architekturę z czarną kuchnią, starymi cegłami i łukami, a wśród mieszkańców znana jest ze swojej kuchni, która przypomina dawne czasy, kiedy jedzenie przygotowywano jeszcze po staremu, czyli w piekarniku. .
Mengeška cesta 37
Trzin
V veliki stari kmečki hiši, sezidani pred 500 leti, se v starem delu Trzina, tik ob glavni cesti, nahaja Gostilna Narobe. Gostilna ima značilno arhitekturo s črno kuhinjo, starimi opekami in oboki, med ljudmi pa je znana po kuhinji, ki spominja na davne čase, ko so hrano pripravljali še na stari način, torej v peči ali na odprtem ognju. Njihovi recepti gredo iz roda v rod, saj v gostilni nudijo jedi izpred več kot 150 let. Ohranili so tradicionalne jedi furmanskih gostiln: golaž, vampe, svinjsko in telečjo pečenko, možno pa je naročiti tudi druge jedi na žlico, segedin, ričet, sarme, ajdove žgance in obaro ali polnjene paprike. Vse vam postrežejo z dišečim domačim črnim, polnozrnatim ali koruznim kruhom. Bili so tudi med prvimi, ki so nudili specialitete iz konjskega mesa in prvi v Sloveniji s ponudbo vegeterijanske hrane. Večino jedilnega lista prilagajajo glede na letni čas. Pozimi vam postrežejo z domačimi kolinami, krvavico ali pečenico z zeljem in repo. Spomladi radi pripravijo jagenjčka in kozlička, zelenjavo nudijo vse leto, zlasti poleti. Imajo tudi široko ponudbo ribjih jedi, ki jih postrežejo v svoji ribji restavraciji. Izbiramo lahko med svežimi ribami iz Jadrana, školjkami, škampi ter različnimi morskimi rižotami in testeninami. Pohvalijo se lahko tudi z urejeno vinoteko, kjer shranjujejo vina vseh treh slovenskih vinorodnih dežel. Najbolj so naklonjeni štajerskim vinom. Zaradi visoke kapacitete, sprejmejo lahko do 170 gostov, so pri njih dobrodošla poročna slavja, praznovanja rojstnih dni in poslovna kosila. Nudijo tudi prenočišča, pred gostilno pa je veliko parkirišče.