fbpx

Popolni kosi za hladno sezono

Ann Christine napoveduje elegantno jesen s privlačnimi barvami in nenavadnimi kroji. Mehke jakne iz umetnega krzna, široki pasovi, PVC-usnje in črne jakne z zlatimi gumbi bodo popolni kosi za mlada dekleta v hladni sezoni. Pletenine so osrednji trend: na primer s črno-belimi poudarki in nabranimi rokavi. Dopolnjujejo jih ...

Ann Christine napoveduje elegantno jesen s privlačnimi barvami in nenavadnimi kroji. Mehke jakne iz umetnega krzna, široki pasovi, PVC-usnje in črne jakne z zlatimi gumbi bodo popolni kosi za mlada dekleta v hladni sezoni. Pletenine so osrednji trend: na primer s črno-belimi poudarki in nabranimi rokavi. Dopolnjujejo jih pikaste obleke in prosojne bluze v olivno zelenem odtenku. Delikatne majice iz čipke se odlično kombinirajo s harem hlačami, oprijete črne hlače pa so nujen jesenski kos.

 

www.ann-christine.de

Com você desde 2004

A partir do ano 2004 pesquisamos tendências urbanas e informamos diariamente nossa comunidade de seguidores sobre as últimas novidades em estilo de vida, viagens, estilo e produtos que inspiram com paixão. A partir de 2023, oferecemos conteúdo nos principais idiomas globais.