fbpx

Des pièces parfaites pour la saison froide

Ann Christine napoveduje elegantno jesen s privlačnimi barvami in nenavadnimi kroji. Mehke jakne iz umetnega krzna, široki pasovi, PVC-usnje in črne jakne z zlatimi gumbi bodo popolni kosi za mlada dekleta v hladni sezoni. Pletenine so osrednji trend: na primer s črno-belimi poudarki in nabranimi rokavi. Dopolnjujejo jih ...

Ann Christine napoveduje elegantno jesen s privlačnimi barvami in nenavadnimi kroji. Mehke jakne iz umetnega krzna, široki pasovi, PVC-usnje in črne jakne z zlatimi gumbi bodo popolni kosi za mlada dekleta v hladni sezoni. Pletenine so osrednji trend: na primer s črno-belimi poudarki in nabranimi rokavi. Dopolnjujejo jih pikaste obleke in prosojne bluze v olivno zelenem odtenku. Delikatne majice iz čipke se odlično kombinirajo s harem hlačami, oprijete črne hlače pa so nujen jesenski kos.

 

www.ann-christine.de

Avec vous depuis 2004

De l'année 2004 nous recherchons les tendances urbaines et informons quotidiennement notre communauté d'adeptes des dernières nouveautés en matière de style de vie, de voyage, de style et de produits qui inspirent avec passion. À partir de 2023, nous proposons du contenu dans les principales langues mondiales.