fbpx

秋季食谱:美味的意大利乳清干酪和蓝莓蛋糕

Jesenski kolač iz rikote in borovnic

今年秋天,让我们尝试一个简单的食谱,制作清淡可口的意大利乳清干酪和蓝莓蛋糕,它很快就会从盘子里消失......

Predstavljamo vam odličen recept za italijanski kolač iz rikote in borovnic, ki polepša marsikateri jesenski večer, ko je zunaj mrzlo. Ker je jesen kot nalašč za peko slastnih slaščic, lahko poskrbimo, da so te polne zdravega sadja, ki v trenutku izboljša imunsko odpornost. Borovnice bodo odlična izbira, saj so polne vitaminov in mineralov, poleg tega pa imajo antioksidativni učinek, s katerim upočasnjujejo staranje, zmanjšujejo tveganje za razvoj bolezni srca in ožilja ter tudi za nastanek raka.

阅读更多: 秋季食谱:美味的lecina炖红薯和南瓜

Recept za italijanski kolač iz rikote in borovnic

成分:

  • 180 g rikote
  • 120克糖
  • 1袋香草糖
  • 50 克 黄油
  • 3个鸡蛋
  • 100毫升牛奶
  • 200 g gladke moke
  • 1袋泡打粉
  • 1 limona (sok in lupina)
  • 120 g svežih borovnic
  • sladkor v prahu za posip

Navodila za pripravo
Pečico ogrejemo na 180 stopinj. Penasto umešamo rikoto, sladkor in vaniljev sladkor. Dodamo zmehčano maslo, jajca in mleko ter dobro premešamo. Ko dobimo enakomerno zmes, dodamo presejano moko in pecilni prašek. Premešamo ter dodamo še sok ene limone in polovico žličke naribane limonine lupinice. Na koncu v zmes previdno zamešamo borovnice. Maso vlijemo v namaščen pekač in pečemo približno 40 minut. Pečen kolač ohladimo v hladilniku, posujemo s sladkorjem v prahu in postrežemo. Dober tek!

自2004年以来与您同在

从年 2004 我们研究城市趋势,并每天向我们的追随者社区通报最新的生活方式、旅行、风格和激发激情的产品。从 2023 年开始,我们将提供全球主要语言的内容。