fbpx

Bugatti 和 Master & Dynamic 耳机系列,为耳朵带来真正的奢华享受

Kolekcija slušalk Bugatti in Master & Dynamic
Foto: Bugatti

豪华汽车巨头 Bugatti 和音频行业领导者 Master & Dynamic 强强联手,以 Bugatti Chiron 为灵感打造了一款高级限量版耳机系列。此次合作以耳塞和耳机为特色,为汽车爱好者和音响发烧友提供了无与伦比的音频体验。

布加迪, prestižni francoski proizvajalec avtomobilov, se je povezal z 大师与动态, inovativnim avdio podjetjem, da bi ustvaril visokotehnološko, na luksuz osredotočeno kolekcijo slušalk, ki bo navdušila tako avdiofile kot avtomobilske navdušence. Nova kolekcija črpa navdih iz ikone hiperavtomobilov 布加迪Chiron, ki združuje francosko razkošje in vrhunsko avdio tehnologijo.

Omejena izdaja zbirke predstavlja ušesne čepke耳机, ki vključuje nekatere najnaprednejše modele 大师与动态: vrhunske brezžične slušalke z aktivnim odpravljanjem hrupa (ANC) MW75, brezžične ušesne slušalke MW08 ANC in elegantne brezžične igralne slušalke MG20 . Vsak par slušalk se ponaša s subtilno blagovno znamko Bugatti v čast rekordnemu Chironu.

Kolekcija slušalk Bugatti in Master & Dynamic
Foto: Bugatti
Kolekcija slušalk Bugatti in Master & Dynamic
Foto: Bugatti

Barvne sheme, ki so na voljo za vsak model slušalk, so prav tako poklon Chironu. MW75 Bugatti je na voljo v kombinacijah Nocturne in Jet Orange, Nocturne in Lake Blue ter Blanc in Deep Blue, medtem ko je MW08 Bugatti na voljo v Nocturne in Jet Orange, Silver in Blanc ter Silver in Deep Blue. MG20 Bugatti zaokrožuje zbirko z možnostmi Nocturne in Jet Orange, Nocturne in Lake Blue ter Blanc in Deep Blue.

执行董事 大师与动态 Jonathan Levine je delil svoje misli o sodelovanju in izjavil: “Vožnja Bugattija je neprimerljiva izkušnja, ki je ni mogoče ponoviti z ničemer drugim na cesti. Dobesedno vznemiri vse čute. Upamo, da bomo to čarobnost vnesli v Kolekcija Master & Dynamic za Bugatti tako, da našim najnaprednejšim izdelkom doda tehnologijo, ki spominja na moč Bugattija, in tako vznemirljivo izkušnjo poslušanja, kot je izkušnja vožnje z Bugattijem.”

Cene za zbirko luksuznih slušalk se začnejo pri 699 USD za MW75 Bugatti, 399 USD za MW08 Bugatti in 599 USD za MG20 Bugatti. Slušalke so na voljo za naročilo na spletni strani 大师与动态, pošiljanje pa se bo začelo 10. aprila.

Ne zamudite te edinstvene priložnosti, da uživate v vznemirjenju Bugattija Chirona, pretvorjenega v zvočno izkušnjo brez primere.

自2004年以来与您同在

从年 2004 我们研究城市趋势,并每天向我们的追随者社区通报最新的生活方式、旅行、风格和激发激情的产品。从 2023 年开始,我们将提供全球主要语言的内容。