fbpx

Kolekcija slušalk Bugatti in Master & Dynamic za pravi luksuz v ušesih

Kolekcija slušalk Bugatti in Master & Dynamic
Foto: Bugatti

Luksuzni avtomobilski velikan Bugatti in vodilni v avdio industriji Master & Dynamic sta združila moči, da bi ustvarila vrhunsko omejeno kolekcijo slušalk, ki jo je navdihnil Bugatti Chiron. To sodelovanje, ki vključuje ušesne čepke in naglavne slušalke, ponuja neprimerljivo zvočno izkušnjo tako za avtomobilske navdušence kot za avdiofile.

Bugatti, prestižni francoski proizvajalec avtomobilov, se je povezal z Master & Dynamic, inovativnim avdio podjetjem, da bi ustvaril visokotehnološko, na luksuz osredotočeno kolekcijo slušalk, ki bo navdušila tako avdiofile kot avtomobilske navdušence. Nova kolekcija črpa navdih iz ikone hiperavtomobilov Bugatti Chiron, ki združuje francosko razkošje in vrhunsko avdio tehnologijo.

Omejena izdaja zbirke predstavlja ušesne čepke in naglavne slušalke, ki vključuje nekatere najnaprednejše modele Master & Dynamic: vrhunske brezžične slušalke z aktivnim odpravljanjem hrupa (ANC) MW75, brezžične ušesne slušalke MW08 ANC in elegantne brezžične igralne slušalke MG20 . Vsak par slušalk se ponaša s subtilno blagovno znamko Bugatti v čast rekordnemu Chironu.

Kolekcija slušalk Bugatti in Master & Dynamic
Foto: Bugatti
Kolekcija slušalk Bugatti in Master & Dynamic
Foto: Bugatti

Barvne sheme, ki so na voljo za vsak model slušalk, so prav tako poklon Chironu. MW75 Bugatti je na voljo v kombinacijah Nocturne in Jet Orange, Nocturne in Lake Blue ter Blanc in Deep Blue, medtem ko je MW08 Bugatti na voljo v Nocturne in Jet Orange, Silver in Blanc ter Silver in Deep Blue. MG20 Bugatti zaokrožuje zbirko z možnostmi Nocturne in Jet Orange, Nocturne in Lake Blue ter Blanc in Deep Blue.

Izvršni direktor Master & Dynamic Jonathan Levine je delil svoje misli o sodelovanju in izjavil: “Vožnja Bugattija je neprimerljiva izkušnja, ki je ni mogoče ponoviti z ničemer drugim na cesti. Dobesedno vznemiri vse čute. Upamo, da bomo to čarobnost vnesli v Kolekcija Master & Dynamic za Bugatti tako, da našim najnaprednejšim izdelkom doda tehnologijo, ki spominja na moč Bugattija, in tako vznemirljivo izkušnjo poslušanja, kot je izkušnja vožnje z Bugattijem.”

Cene za zbirko luksuznih slušalk se začnejo pri 699 USD za MW75 Bugatti, 399 USD za MW08 Bugatti in 599 USD za MG20 Bugatti. Slušalke so na voljo za naročilo na spletni strani Master & Dynamic, pošiljanje pa se bo začelo 10. aprila.

Ne zamudite te edinstvene priložnosti, da uživate v vznemirjenju Bugattija Chirona, pretvorjenega v zvočno izkušnjo brez primere.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.