fbpx

Pogumno tja, kamor še ni šla nobena serija: ‘Zvezdne steze: Akademija zvezdne flote’

Paramount+ napoveduje novo serijo, ki raziskuje življenja kadetov Zvezdne flote

vezdne steze: Akademija zvezdne flote
Foto: Paramunth

Paramount+ potrdili 'Zvezdne steze: Akademija zvezdne flote', serijo, ki se poglobi v dogodivščine nove generacije kadetov, ko se soočajo z izzivi, prijateljstvi in mogočnim sovražnikom.

Paramount+ je dal zeleno luč novemu dodatku priljubljene franšize Zvezdnih stez in uradno naročil težko pričakovano serijo ‘Zvezdne steze: Akademija Zvezdne flote.‘ Ta svež pogled na ikonično vesolje se bo osredotočil na življenja novega razreda kadetov Zvezdne flote, ko se bodo podali na potovanje, polno »cvetočih prijateljstev, eksplozivnih rivalstev, prvih ljubezni in novega sovražnika, ki ogroža Akademijo in federacijo samo .”

Noga Landau, znana po svojem delu pri ‘Nancy Drew‘ in ‘The Magicians‘, bo združila moči z veteranskim producentom Zvezdnih stez in vodjo franšize Alexom Kurtzmanom kot sovoditeljica in izvršna producentka. Projekt se razvija v okviru Kurtzmanove produkcije Secret Hideout v sodelovanju z Roddenberry Entertainment in CBS Studios.

V skupni izjavi sta Kurtzman in Landau izrazila svoje navdušenje: “Vstop na akademijo Zvezdne flote je zdaj odprt! Raziščite galaksijo! Vodite svojo usodo! Prvič v več kot stoletju bo naš kampus ponovno odprt za sprejem najmanj posameznikov 16 zemeljskih let (ali ekvivalenta vrste), ki sanjajo, da bodo presegli svoje fizične, mentalne in duhovne meje, ki cenijo prijateljstvo, tovarištvo, čast in predanost cilju, ki je večji od njih.”

Izjava se je nadaljevala in poudarila edinstvene priložnosti, ki čakajo na nove kadete: “Tečaj bo strog, inštruktorji med najsvetlejšimi lučmi na svojih področjih, sprejeti pa bodo živeli in študirali drug ob drugem z najbolj raznoliko populacijo študentov doslej. priznal.”

‘Zvezdne steze: Akademija zvezdne flote’ obljublja, da bo oboževalcem ponudila nov pogled na ljubljeno vesolje in predstavila novo generacijo vizionarskih kadetov, ki bodo oblikovali svetlejšo prihodnost za vse. Vendar pa bodo oboževalci morali biti potrpežljivi, saj naj bi se produkcija začela šele leta 2024. Do takrat bodite pozorni na več posodobitev te razburljive nove serije in ne pozabite, “Ex Astris, Scientia!”

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.