fbpx

Porsche Tajska praznuje 30 let z barvno kolekcijo 911 Carrera GTS Special Edition

Porsche Tajska
Foto: Porsche

Porsche Tajska praznuje svojo 30. obletnico s predstavitvijo posebne izdaje 911 Carrera GTS z barvami, ki jih navdihujeta bogata Tajska kultura in tradicija.

Ker Porsche Tajska dosega mejnik 30 let v industriji, se je odločil za praznovanje na velik način. V sodelovanju s Porschejevim internim »sanjsko divizijo«, Porsche Exclusive Manufaktur, je podjetje razkrilo prilagojeno 911 Carrera GTS 30 Years Porsche Thailand Edition, ki združuje natančnost nemškega inženirstva s pisano dediščino tajske kulture.

Živahna kultura Tajske se odraža v različnih barvah, povezanih z vsakim dnem v tednu: ponedeljek (rumena), torek (roza), sreda (zelena), četrtek (oranžna), petek (modra), sobota (vijolična) in nedelja (rdeča). V tajski tradiciji dan v tednu, ko se človek rodi, določa njegovo “srečno” barvo. Ta znamenita praksa je navdihnila slogan Porsche Thailand ob 30. obletnici: Sanje v barvah.

30-letna izdaja Porsche Thailand Edition je zakoreninjena v barviti simboliki in je polna rokodelskih lastnosti – tako kot država, iz katere črpa navdih. Proizvedeno bo le omejeno število barvitih modelov 911 Carrera GTS, ki jih bo mogoče prilagoditi v odtenkih Paint to Sample (PTS), ki odražajo tajske barve tedna. Ustrezni značilni odtenki Porsche, ki jih lahko izberete, so Signalyellow, Rubystar, Signalgreen, Pastelorange, Rivierablue, Ultraviolet in Firered.

G. Hannes Ruoff, izvršni direktor Porsche Asia Pacific, je v izjavi dejal: »S tem Porsche 911 Carrera GTS 30 Years Porsche Thailand Edition se poklanjamo tej neverjetni državi, ki je bila tako dobrodošla naši znamki in še vedno navdihuje. nas s svojo živahno kulturo in ljudmi, ki jih resnično ženejo njihove sanje.«

Porsche Tajska
Foto: Porsche
Pomen barv, uporabljenih za posebno izdajo 911, je prav tako povišan z intenzivnim razvojem za vsakim tonom. Vsako barvanje zahteva skrbno pozornost do podrobnosti, mešanje barv s strokovno izvedbo. Porschejevi koloristi pregledajo vsak korak postopka, da zagotovijo končno obdelavo najvišje kakovosti.

Posebni dodatki iz Porsche Exclusive Manufaktur prav tako poudarjajo edinstvenost te posebne izdaje 911. Ti vključujejo 20 in 21-palčna kolesa Turbo S center lock (50,8 cm in 53,34 cm) in zavorne čeljusti v prikriti črni barvi s pridihom barve, zahvaljujoč do Porschejevega grba na barvnih sredinskih pokrovih koles na vseh štirih vogalih. Črni visokosijajni kontrastni detajli od spredaj do zadaj zagotavljajo subtilen športni videz. Na B-stebričkih so ročno nameščene ploščice z napisom »30 Years Porsche Thailand Edition«, medtem ko ima zadnji pokrov na voznikovi strani letvice, pobarvane v rdečo, belo in modro barvo, ki se ujemajo z barvami tajske zastave. Na koncu je na tej prilagojeni izdaji uporabljen klasičen satenasto črn logotip 911.

Notranjost črnih vložkov za sedeže iz velveta, prodnato sive obrobe sedežev in kontrastni šivi dajejo elegantne pridihe. Posebej oblikovan logotip obletnice je prišit na vsakega od vzglavnikov, navedbe obletnice pa se nadaljujejo na sovoznikovi konzoli, sredinskem naslonu za roke in pragu, kar poudarja praznični občutek tega modela iz omejene serije.

V nadaljnjo počastitev te priložnosti je Porsche Thailand ustvaril enkraten »Inspiration Car«. Inspiration Car z vsemi sedmimi barvami kolekcije Edition, ki so jih natančno ročno pobarvali strokovnjaki pri Porsche Exclusive Manufaktur, je bil razkrit na gala dogodku v Bangkoku, preden se je prvič javno predstavil na stojnici Porsche na 44. Bangkok International Motor Razstava do 2. aprila 2023.

Foto: Porsche Tajska
Foto: Porsche Tajska
»V zadnjih 30 letih je bil Porsche Thailand na neverjetni poti rasti. Zahvaljujoč intenzivni strasti in neomajni podpori naše skupnosti je Porsche našel pot v srca Tajcev, prav tako pa je Tajska našla pot v srce Porscheja,« je povedal Peter Rohwer, generalni direktor Porscheja. Tajska.

Z 911 Carrera GTS 30 Years Porsche Thailand Edition je Porsche Thailand resnično zajel duh sanj v barvah in ponuja edinstveno in ekskluzivno izkušnjo vožnje za navdušence po vsem svetu.

Za več informacij o Porsche Thailand in Porsche 911 Carrera GTS 30 Years Porsche Thailand Edition obiščite Porsche.com.

Ker bo ta članek objavljen v več jezikih, smo uporabili navaden in preprost jezik, da zagotovimo točne prevode z Google Prevajalnikom. Metrični sistem je bil uporabljen predvsem za specifikacije, trenutni menjalni tečaji pa bodo po potrebi uporabljeni za pretvorbo valut. Uživajte v barvitem praznovanju 30. obletnice Porsche Thailand s posebno izdajo 911 Carrera GTS, pravim dokazom združitve nemškega inženiringa in tajske kulture.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.