fbpx

简单又美味:薄饼蛋糕配花生酱、朗姆酒和榛子,是周末的正确食谱!

Nutella 朗姆酒烤榛子煎饼蛋糕是这个周末的完美食谱!谁在烘焙?

这个 torta iz palačink je narejena tako, da pečene palačinke nalagamo drugo na drugo, vmes namažemo namaz iz Nutelle in rumapotresemo z lešniki, pred serviranjem pa jo spečemo! Njam! 🙂

Torta iz palačink z Nutello, rumom in lešniki je pravi recept za ta vikend!
Torta iz palačink z Nutello, rumom in lešniki je pravi recept za ta konec tedna!

配料

  • 16 palačink
  • 300 g Nutelle
  • 150 ml smetane za stepanje
  • 3汤匙朗姆酒
  • 70 g praženih lešnikov

准备

Specite palačinke. Pečico segrejte na 180 stopinj Celzija. Nutello, smetano za stepanje in rum prelijte v kozico in segrejte. Mešajte, da se vse sestavine med seboj povežejo in da nastane gladka omaka. Pustite, da se ohladi.

V okrogli tortni model z odstranljivim robom položite prvo palačinko. S hrbtno stranjo žlice premažite z namazom in posujte z nekaj lešniki. Nadaljuje, dokler ne porabite vseh palačink, nekaj namaza in lešnikov bi vam še moralo ostati. Zadnja palačinka naj ostane “gola”. Pekač s palačinkami pokrijte s krožnikom (primernim za pečico, lahko uporabite tudi dno drugega pekača) in pecite 20 minut, da so vse palačinke vroče.

Pogrejte Nutellin namaz. Vzemite pekač iz pečice, previdno odstranite krožnik, odstranite rob tortnega pekača. Prelijte z namazom, ki vam je ostal, in posipajte z lešniki. Torto postrezite, in sicer jo narežite na trikotne rezine.

Namig: če želite še bolj čokoladno poslastico, lahko v preostali namaz, ki ga pogrejete, dodate še nekaj Nutelle! Pa sladek dober tek!

自2004年以来与您同在

从年 2004 我们研究城市趋势,并每天向我们的追随者社区通报最新的生活方式、旅行、风格和激发激情的产品。从 2023 年开始,我们将提供全球主要语言的内容。