除了许多鸡尾酒、桑格利亚汽酒和水果小吃之外,最受欢迎的夏季茶点之一绝对是冰镇玫瑰酒。我们喜欢各种形式的香槟,但我们也喜欢粉红香槟。精致的粉红色、淡淡的果味和香气将我们带入夏日的夜晚。我们遇到了一款新的畅销书,这次是与桃红葡萄酒搭配的。制作软糖只需要三种原料。
Gumijasti medvedki iz vina Rosé
组成部分
- 480 ml rosé
- 50 g želatine v prahu (brez okusa)
- 200克糖
- 1 kapljica rožnate jedilne barve, neobvezno
方向
- V manjši lonec zlijte 240 ml roséja. Zavrite in kuhate približno 5 minut. Lonec nato iz ognja odstavite.
- V manjši posodi zmešajte želatino v prahu in preostalo rose vino. Pustite stati 5 minut, da se mešanica zgosti.
- Mešanico želatine dodajte v lonec, v katerim se zavreli rosé. Dodajte sladkor in stalno mešajte na srednji temperaturi. Ne pustite, da mešanica zavre.
- Kuhate toliko časa, da se želatina popolnoma raztopi. Mešanica mora imeti sirupasto konsistenco, podobno kot javorjev sirup.
- Ponev odstavite z ognja. Po želji dodajte kapljico rožnate jedilne barve.
- Uporabite stekleničko za stiskanje ali kapalko, da mešanico porazdelite v kalupe za medvedke. Če kalupov za medvedke nimate, lahko uporabite kalupe za led.
- Hladite vsaj eno uro, da se medvedki strdijo.
- Medvedke previdno vzemite iz kalupa. Tako shranjene imate lahko v neprodušni posodi do dva tedna.
Kje kupiti modelčke za gumijaste bonbone?
Zadnja posodobitev 2024-12-14 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API