我们在这个食谱中结合了 3 种最好的甜点 - 提拉米苏、芝士蛋糕和布朗尼。准备起来可能看起来很复杂,但制作起来确实很容易。
najboljši čokoladni browniji
组成部分
- Sestavine za 1. plast:
- 250 g masla sobne temperature
- 250 克 黑巧克力
- 4个鸡蛋
- 280 g rjavega sladkorja
- 1 čajna žlička kave
- 120 克 面粉
- 30 克 可可粉
- 盐少许
- 150 g čokoladnih koščkov + 1 žlica moke Sestavine za 2. plast:
- 200 g sesekljanih mešanih oreščkov ali lešnikov
- 450 g kondenziranega mleka
- ½ 茶匙盐 Sestavine za 3. plast:
- 300 g kremnega sira
- 100克糖
- 2个蛋
- 1 čajna žlička mandljevega ekstrakta
- naribana lupina 1 pomaranče
- 1 žlica navadne moke
- kakav v prahu, za posipanje
方向
- Model obložimo s papirjem za peko. Premažimo z malo masla.
- Čokolado stopimo z maslom, sladkor pa stepemo z jajci in kavo. 3.Žličko kave zmešamo z 2 žličkama vode, in ko se ohladi, dodamo k jajcem. Ko se čokolada ohladi, zmešamo obe zmesi, nato še malo stepamo.
- Dodamo presejano moko, kakav in sol ter mešamo, dokler ne dobimo gladke zmesi. Pomešamo moko in čokoladne koščke ter jih dodamo mešanici. Premešamo in vlijemo v model.
- 放入预热好的烤箱,以180°C烘烤约25分钟。
- Na hitro popražimo sesekljane lešnike ali orehe. Zmešamo s kuhanim kondenziranim mlekom in ščepcem soli. Ko je podloga pečena in ohlajena, jo prelijemo z nastalo zmesjo in postavimo za pol ure v zamrzovalnik.
- V vmesnem času zmešamo kremni sir, sladkor, jajce, mandljev ekstrakt, pomarančno lupinico in moko. Čez lešnikov sloj le to enakomerno nanesemo in pečemo v predhodno ogreti pečici na 170°C približno 30 minut.
- Pustimo, da se ohladi, nato pa čez noč postavimo v hladilnik. Potresemo s kakavom v prahu.