超级香蕉芝士蛋糕很容易准备,而且准备得很快。你会尝试吗?
Si želite pripraviti slastno sladico, a nimate veliko časa? Tukaj je recept za super bananin cheesecake, ki ga boste pripravili 20分钟后.
配料
- 1 in 2/3 skodelice zdrobljenih polnozrnatih piškotov
- 1/4 skodelice sladkorja
- 1/2 skodelice stopljenega masla
- 2/3 skodelice sladkorja
- 1/3 skodelice moke
- 盐少许
- 2杯牛奶
- 3个蛋黄
- 1 in 1/2 čajne žličke vaniljevega ekstrakta
- 500 g kremnega sira
- 4 narezane banane
准备
Pečico segrejte na 250 stopinj Celzija. V večjo posodo dajte piškote in ¼ skodelice sladkorja in dobro premešajte. Dodajte maslo in znova dobro premešajte, nato pa maso prenesite v pekač za torto ali pito in ga stisnete ob pekač. Pecite približno 7 minut, dokler ne dobi barve. Testo ohladite.
Za vaniljev nadev v loncu zmešajte 2/3 skodelice sladkorja z moko in soljo, nato pa počasi dodajte mleko, v katero ste prehodno umešali rumenjake. Naj nastane gladka mešanica, ki jo kuhajte na majhnem ognju, dokler se ne zgosti. Odstranite z ognja in vmešajte ekstrakt vanilje. Kremni sir, ki se ga gladko zmešali, dodajte pudingu in dobro premešajte.
Predhodno pečeno testo najprej prekrijte s slojem narezanih banan, dodajte vaniljev nadev in ponavaljajte tako dolgo, da vse porabite (zadnji sloj naj bo vaniljev nadev). Za pripravo cheesecakea boste potrebovali 20 minut. Sladico nato ohladite tako, da jo za nekaj ur postavite v hladilnik ali čez noč. Pa dober sladek tek.