fbpx

食谱:巧克力酿烤梨

照片:envato

吃起来毫无愧疚感的甜点!香甜可口的梨是减肥食品,不含糖,味道极佳。一旦你尝试过,你就会一次又一次地制作它们。

Ko se vam zvečer zahoče nekaj sladkega, so hruške, polnjene s čokolado, prava izbira. V kombinaciji z lešniki, malo sira, začinjene s cimetom in muškatnim oreščkom predstavljajo popolno harmonijo preprostosti, sladkosti in fine smetane.

Jejte jih še tople, takrat je izkušnja za čutenje okusa najboljša!

Pečene hruške polnjene s čokolado

  • 服务: 4
  • 难度: 简单的
  • 评分: ★★★★★
  • 打印

组成部分

  • 4 zrele hruške (olupite jih, prepolovite, izdolbite notranjost in odstranite pečke)
  • 40 g ovsenih kosmičev
  • 80 g drobno sesekljanih lešnikov
  • 一茶匙肉桂粉
  • 2 žlici kokosovega olja
  • 1/2 茶匙 肉豆蔻粉
  • 50 g temne čokolade (70 odstotkov kakava)
  • 100 g mascarpone sira
  • 1/2 čajne žličke vanilije

方向

  1. V skledi zmešate ovsene kosmiče, lešnike, cimet in kokosovo olje.
  2. V ponev daste hruške, muškatni orešček in pol skodelice vode. Postavite na srednji ogenj. Pokrijte in pustite hruške kuhati 10-15 minut.
  3. Nato hruške prestavite v pekač.
  4. Čokolado stopite in jo primešate mešanici ovsenih kosmičev. Z dobljeno zmesjo nadevate hruške in jih pečete na 180°C približno 10-15 minut.
  5. Medtem ko so hruške v pečici, nežno stepite vanilijo in mascarpone. Končane hruške prelijete s pripravljenim nadevom. Postrezite, dokler so tople in uživajte!

自2004年以来与您同在

从年 2004 我们研究城市趋势,并每天向我们的追随者社区通报最新的生活方式、旅行、风格和激发激情的产品。从 2023 年开始,我们将提供全球主要语言的内容。