吃起来毫无愧疚感的甜点!香甜可口的梨是减肥食品,不含糖,味道极佳。一旦你尝试过,你就会一次又一次地制作它们。
Ko se vam zvečer zahoče nekaj sladkega, so hruške, polnjene s čokolado, prava izbira. V kombinaciji z lešniki, malo sira, začinjene s cimetom in muškatnim oreščkom predstavljajo popolno harmonijo preprostosti, sladkosti in fine smetane.
Jejte jih še tople, takrat je izkušnja za čutenje okusa najboljša!
Pečene hruške polnjene s čokolado
组成部分
- 4 zrele hruške (olupite jih, prepolovite, izdolbite notranjost in odstranite pečke)
- 40 g ovsenih kosmičev
- 80 g drobno sesekljanih lešnikov
- 一茶匙肉桂粉
- 2 žlici kokosovega olja
- 1/2 茶匙 肉豆蔻粉
- 50 g temne čokolade (70 odstotkov kakava)
- 100 g mascarpone sira
- 1/2 čajne žličke vanilije
方向
- V skledi zmešate ovsene kosmiče, lešnike, cimet in kokosovo olje.
- V ponev daste hruške, muškatni orešček in pol skodelice vode. Postavite na srednji ogenj. Pokrijte in pustite hruške kuhati 10-15 minut.
- Nato hruške prestavite v pekač.
- Čokolado stopite in jo primešate mešanici ovsenih kosmičev. Z dobljeno zmesjo nadevate hruške in jih pečete na 180°C približno 10-15 minut.
- Medtem ko so hruške v pečici, nežno stepite vanilijo in mascarpone. Končane hruške prelijete s pripravljenim nadevom. Postrezite, dokler so tople in uživajte!