fbpx

食谱:松软的苹果煎饼

Recept za puhaste palačinke

什么比煎饼更好?松软的煎饼!我们毫不怀疑您知道如何制作美味的煎饼,这种煎饼会让您吃到停不下来。但当您了解蓬松苹果煎饼的食谱时,您会发现您还远未达到完美。这个蓬松苹果煎饼的食谱是无与伦比的。

薄煎饼 so priljubljena jed, ki jih zna pripraviti domala vsak, ki je kdaj poprijel za kuhalnico. A le redki so resnično pravi strokovnjaki za palačinke in le redki vedo, kako pripraviti slastne puhaste palačinke. Zdaj boste to vedeli vsi.

V nadaljevanju si preberite, kaj potrebujete za puhaste jabolčne palačinke in se še danes lotite priprave. Ne bo vam žal!

Puhaste palačinke lahko ''začinite'' z medom.
Puhaste palačinke lahko ”začinite” z medom.

成分:

  • 1 个鸡蛋
  • 1 dl manj mastnega mleka
  • 100 g grškega jogurta
  • 60 g bele moke
  • 发酵粉
  • 2汤匙白糖
  • 1 香草糖
  • 1 个苹果
  • 葵花籽油
  • 肉桂
  • sladkor v prahu (po želji)
  • med (po želji)

准备:

V posodi v homogeno maso zmešamo jajce, mleko, moko, pecilni prašek, jogurt, sol, sladkor, vaniljev sladkor in nekaj cimeta. Nato testu dodamo olupljeno, naribano in ožeto jabolko ter dobro premešamo. Z oljem namastimo ponev in na njej spečemo manjše palačinke. Na vsaki strani jih pečemo približno 2 minuti in jih, preden jih postrežemo, posujemo s sladkorjem v prahu ali pokapamo z medom. Pa dober tek!

自2004年以来与您同在

从年 2004 我们研究城市趋势,并每天向我们的追随者社区通报最新的生活方式、旅行、风格和激发激情的产品。从 2023 年开始,我们将提供全球主要语言的内容。