Kaj je boljše kot palačinke? Puhaste palačinke! Ne dvomimo, da znate pripraviti odlične palačinke, takšne, pri katerih se kasneje kar ne morete ustaviti. A ko boste spoznali recept za puhaste jabolčne palačinke, boste ugotovili, da ste bili še daleč od popolnosti. Ta recept za puhaste jabolčne palačinke je namreč nenadkriljiv.
パンケーキ so priljubljena jed, ki jih zna pripraviti domala vsak, ki je kdaj poprijel za kuhalnico. A le redki so resnično pravi strokovnjaki za palačinke in le redki vedo, kako pripraviti slastne ふわふわパンケーキ. Zdaj boste to vedeli vsi.
V nadaljevanju si preberite, kaj potrebujete za puhaste jabolčne palačinke in se še danes lotite priprave. Ne bo vam žal!
原材料:
- 卵1個
- 1 dl manj mastnega mleka
- 100 g grškega jogurta
- 60 g bele moke
- ベーキングパウダー
- 塩
- 白砂糖 大さじ2
- バニラシュガー 1個
- リンゴ1個
- ひまわり油
- シナモン
- sladkor v prahu (po želji)
- med (po želji)
準備:
V posodi v homogeno maso zmešamo jajce, mleko, moko, pecilni prašek, jogurt, sol, sladkor, vaniljev sladkor in nekaj cimeta. Nato testu dodamo olupljeno, naribano in ožeto jabolko ter dobro premešamo. Z oljem namastimo ponev in na njej spečemo manjše palačinke. Na vsaki strani jih pečemo približno 2 minuti in jih, preden jih postrežemo, posujemo s sladkorjem v prahu ali pokapamo z medom. Pa dober tek!