fbpx

食谱:美味松饼 3 种方法

照片:Envato

我们都非常了解松饼,并且喜欢用松饼犒赏自己。但是,如果我们在烘烤时加盐而不是糖,会发生什么呢?咸松饼的三种食谱证明,即使是咸的形式,这种美味也非常美味。

1. Pikantni mafini z rikoto

  • 服务: 选修的
  • 难度: 简单的
  • 评分: ★★★★★
  • 打印

组成部分

  • 3个鸡蛋
  • 少许辣椒粉
  • ščepec bazilike
  • 少许胡椒粉
  • ščepec origana
  • ščepec česna v prahu
  • 1茶匙盐
  • malo drobnjaka
  • 3汤匙橄榄油
  • 半袋泡打粉
  • 150 ml jogurta
  • 150 毫升 牛奶
  • 300 g moke po izbiri
  • 250 g rikote
  • 100 g začinjene klobase
  • 3 žlice sušenih paradižnikov
  • ščepec bazilike

方向

  1. Klobaso narežite na majhne koščke, jo zmešajte z rikoto ter rahlo solite in poprajte. Dodajte drobnjak, baziliko, origano, paradižnik in česen ter vse dobro premešajte.
  2. Rumenjake ločite od beljakov in beljake stepite v trd sneg. Medtem zmešajte čili, jogurt in olje in mešanici postopoma dodajajte moko, zmešano s pecilnim praškom in mlekom. Nato zmesi dodajte še sneg iz beljakov.
  3. V modelčke za mafine postavite papirnate modelčke. V vsakega izmenično dodajajte po eno žlico testa (mešanica z jajci) in po pol žlice nadeva (mešanica s klobaso). Na vrhu naj bo zmes za testo, zmes pa naj bi zadoščala za 24 mafinov.
  4. Pecite 15 do 20 minut v pečici, ogreti na 180°C. Dober tek!

2. Mafini z bučkami in slanino

  • 服务: 选修的
  • 难度: 简单的
  • 评分: ★★★★★
  • 打印

组成部分

  • 3个鸡蛋
  • 4 žlice moke po izbiri
  • 4 žlice koruzne moke
  • 半袋泡打粉
  • 50 g skute
  • 100 g drobno sesekljane slanine
  • 100 g naribanega sira gavda
  • 400 g naribanih bučk
  • 盐和胡椒粉调味

方向

  1. Zmešajte skuto, slanino in naribano gavdo. Dodajte jajca, sol in poper ter premešajte. Nato dodajte še moko, pecilni prašek in bučke.
  2. V modelčke za mafine postavite papirnate modelčke in jih z mešanico napolnite do približno polovice, lahko tudi nekoliko več.
  3. Pecite pri 180°C približno 20 minut oz. dokler mafini ne dobijo lepe barve. Poskusite z nožem, če so na sredini dovolj zapečeni in če se nož ne lepi na testo, to pomeni, da so gotovi. Dober tek!

3. Mediteranski mafini

组成部分

  • 3个鸡蛋
  • 20 g svežega kvasa
  • 半茶匙糖
  • 200毫升牛奶
  • 300 g gladke moke
  • 100 毫升 橄榄油
  • začimbe po izbiri
  • 1 žlica drobno sesekljanega peteršilja
  • 80 g zelenih oliv brez koščic
  • 40 g kaper
  • 20 g inčunov

方向

  1. Kvas potresite s sladkorjem, prelijte s tremi ali štirimi žlicami toplega mleka in pustite stati deset minut.
  2. Z mešalnikom stepite jajca, ki jim nato dodajte olivno olje, začimbe, narezane olive in inčune. Primešajte še kvas in zmesi izmenično dodajajte moko in preostanek toplega mleka. Dobro premešajte.
  3. Zmes nalijte v modelčke za mafine, v katere ste vstavili papirnate modelčke. Napolnite jih do polovice, lahko tudi malo več. Potresite s kaprami in postavite v pečico, ogreto na 180 stopinj. Pecite približno 25 minut.

自2004年以来与您同在

从年 2004 我们研究城市趋势,并每天向我们的追随者社区通报最新的生活方式、旅行、风格和激发激情的产品。从 2023 年开始,我们将提供全球主要语言的内容。