Da bo poletje še čarobnejše, si to poletje omislimo kakšnega ali pa kar cel set visokokakovostnih vrčev, stekleničk in kozarcev z ročaji Kilner, ki z ikoničnim vintage dizajnom izpopolnijo uživanje v domačih pijačah.
Poletje je čas za brezskrbne užitke, ko z ohlajeno pijačo v eni in z napeto knjigo v drugi roki odplavamo na krilih domišljije. Je čas za piknike, ko s prijatelji preizkušamo nove recepte za osvežilne ledene čaje in izpopolnjujemo že preizkušene živobarvne koktejl mešanice. In je tudi čas za romantične večere, ki se v brezčasnem objemu spreobrnejo v z zvezdami obsijana sanjarjenja v dvoje. Da bodo užitki še čarobnejši, si poleg ozelenele terase, balkona ali vrta ter napolnjene piknik košarice to poletje omislimo kakšnega ali pa kar cel set trendovskih visokokakovostnih vrčev, stekleničk in kozarcev z ročaji priznane blagovne znamke Kilner. Le-ta z ikoničnim vintage dizajnom izpopolnjuje uživanje v domačih pijačah v udobju našega doma. Velikanski vrči Kilner s širokim vratom dopuščajo, da slastnim napitkom dodamo led in koščke sadja, ter so popolna izbira za zabave na prostem. Stekleničke, izdelane z vintage pridihom, napolnjene z domačim žganjem ali marinado, bodo prav lepo zaokrožile letošnje poletno omizje, retro kozarci z ročajem Kilner pa bodo kot nalašč za kreativno pripravo raznolikih in očesu všečnih smoothijev, frapejev in koktejlov ter ostalih osvežujočih napitkov. In še poletni namig: V retro kozarcih Kilner to poletje presenetimo izbrano družbo in postrezimo mojitea, ki ga je navdihnil osvežilni mojito.
Recept za Mojitea
Ingredienser:
- 10 g (5 žličk) čaja za prebujanje Whittard of Chelsea
- 200 ml navadne vode
- 8 bio limet, narezanih na osmine
- 12 listov mete
- 50 ml naravne karamelne arome Whittard of Chelsea (ali 8 žlic rjavega sladkorja)
- knust is
- 200 ml mineralvand
Instruktioner:
Zavremo vodo, skuhamo čaj za prebujanje in ga dobro ohladimo. V vrč nalijemo čaj, dodamo limeto, meto in karamelno aromo ali sladkor. Z dolgo žlico pritisnemo ob dno vrča, da se sprosti okus. Vrč do dveh tretjin napolnimo z ledom. Prilijemo še mineralno vodo, malo premešamo in postrežemo.
In še … za “odraslo” različico mojitea prilijemo 100 mililitrov belega ruma in dodatnih 100 mililitrov mineralne vode. Na zdravje!
Mere information:
www.1001dar.si