Restaurace se nachází v hotelu Triglav v Bledu. Při kulinářské tvorbě se řídí tradicí, láskou k domovu, kvalitou, čerstvostí a starostí o zdravou budoucnost. Používají tradiční, prvotřídní suroviny, které jim přinášejí místní dodavatelé. Takhle se starají o zachování tradičních produktů, které pro nás připravují...
Hotel Triglav Bled, Kolodvorska 33
Bledý
Restavracije se nahaja v Hotelu Triglav na Bledu. Pri kulinaričnem ustvarjanju jih vodi tradicija, ljubezen do doma, kakovost, svežina ter skrb za zdravo prihodnost. Uporabljajo tradicionalne, prvovrstne sestavine, ki jim jih pripeljejo domači dobavitelji. Tako skrbijo za ohranjanje tradicionalnih proizvodov, ki nam jih pripravijo z modernimi postopki francoske in mediteranske kuhinje ter s pogledi na sodobno kuhinjo njihovih kuharjev pod vodstvom Uroša Štefelina. Zagotovo moramo poskusiti sirove bandeljce s porovo omako po receptu iz prve kuharice v slovenskem jeziku Kuharske bukve Valentina Vodnika, dušeno rdečo čebulo z jajcem s tartufovo peno in z bučnim oljem, hišne testenine, polnjene s kranjsko klobaso, pečena gosja jetra na karameliziranem jabolku, pa rdeče zelje z jagodami in še in še. Celotno kulinarično doživetje lahko zaokrožimo z odličnim vinom. Ponudijo nam lahko predvsem vina slovenskih vinarjev, organizirajo pa tudi vinske degustacije pod vodstvom sommelierja Damirja Salkiča. Za vse tiste, ki pa nas bo njihova kulinarika naravnost navdušila, pa organizirajo tudi delavnice v Kuharski šoli prvega kuharja Uroša Štefelina.