I den franske chokoladefabrik Alain Ducasse sørgede de for, at årets højtider bliver endnu sødere. De lavede nemlig dele af juletræet af tørret frugt og nødder dækket af chokolade, som man selv samler.
20 centimetrov visoko drevesce se sestavi iz šestih okroglih čokoladnih diskov, v katerih so oreščki in suho sadje organske pridelave, ki služijo kot okraski drevesca. Luknje v sredini diskov omogočajo, da jih drugega za drugim zložite na čokoladni drog, ki predstavlja deblo drevesca. Osnova drevesca je debelejša čokoladna podloga, hvilket gør det čokoladno drevesce stabilno. S priloženimi rokavicami pa kot pravi konditor zagotovite, da se vam čokolada pri sestavljanju drevesca ne bo topila zaradi toplote, ki jo oddajate skozi prste. Pri Alain Ducasse so mislili na vse, kajne?
Sestavljanje čokoladnega božičnega drevesca je lahko projekt, ki se ga lotite z družino ali pa s prijatelji v tem ferie sæson, ko je druženje z najdražjimi naša prioriteta.
LÆS MERE: Mænds gaveideer: De bedste gaver til ham
Čokoladnega božičnega drevesa morda še niste imeli, kako dolgo pa bi se lahko zadržali, preden bi ga pojedli?
http://www.lechocolat-alainducasse.com/en/christmas-tree-dark