Vi startede en ny møderække i godt selskab med mad og udvalgte vine i midten af marts med italiensk køkken, hvor kun få enkle ingredienser bringer stadig nye fornøjelser: Pizzaer for enhver smag, fremragende italiensk pasta, olivenolie, aromatiske urter, parmesan , tiramisu, espresso. Vores kok...
Novo serijo srečevanj v dobri družbi ob hrani in izbranih vinih smo sredi marca začeli z italijansko kuhinjo, kjer le nekaj preprostih sestavin prinaša vedno nove užitke: pice za vse okuse, izvrstne italijanske testenine, oljčno olje, aromatična zelišča, parmezan, tiramisu, espresso. Med drugim nas je kuharski mojster in vodja kuhinje v Kaval clubu Dragan Marjanovič prepričal, da kakovostnega deviškega oljčnega olja v italijanski kuhinji ni nikoli preveč, vinski strokovnjak Robert Gorjak iz vinske šole Belvin nas je podučil, kako odpreti vino z različnimi vinskimi odpirači kot pravi profesionalec. Kar nekaj idej, receptov in nasvetov italijanske kuhinje lahko poiščimo na Facebook strani City Chef akademije – www.facebook.com/CityChef.