fbpx

Recept: biskvit za torto, ki se ne sesede

Biskvit za torto

Biskvit za torto je za torto to, kar so temelji za hišo. Brez njega se torta sesede. Ko beremo o tortah, ljudje največkrat potarnajo, da jim biskvit pade dol, zato se je ustvarilo prepričanje, da je priprava biskvita zelo zapletena stvar, rezervirana za kuharske mojstre. Najlažje je kupiti že narejenega, a mi poznamo vrhunski recept za biskvit za torto, ki se ne sesede in ga lahko usvoji vsak.

Naučite se narediti biskvit za torto, ki se ne sesede, enkrat za zmeraj. To je recept, ki ne razočara in vas ne bo spravljal v obup kot številni drugi, ki so marsikoga odvrnili od priprave torte.

LÆS MERE: Opskrift: Alle tror, at svampekage er til kage, men...

Naučite se pripraviti biskvit za torto, ki ne pade dol.
Naučite se pripraviti biskvit za torto, ki ne pade dol.

Recept za biskvit za torto, ki se ne sesede:

Sestavine za biskvit za torto, ki se ne sesede:

  • 5 æg
  • 250 g mel
  • 250 g sukker
  • 1 bagepulver
  • 1 dl olie
  • 1 dl vand
  • knivspids salt

Postopek priprave biskvita za torto, ki se ne sesede:
Ločimo beljake od rumenjakov. Beljake s ščepcem soli stepemo v trd sneg in postavimo na hladno. V posodi stepemo rumenjake in sladkor, masi dodamo olje in vodo, sledita moka in pecilni prašek, za konec pa dodamo sneg iz beljakov. Testo zlijemo v okrogel pekač, postavimo v pečico, ogreto na 180 stopinj Celzija, in pečemo okoli 40 minut. In biskvit za torto je narejen.

Med dig siden 2004

Fra år 2004 vi forsker i urbane tendenser og informerer vores fællesskab af følgere dagligt om det seneste inden for livsstil, rejser, stil og produkter, der inspirerer med passion. Fra 2023 tilbyder vi indhold på store globale sprog.