En varm sandwichbåd med stykker bacon, æg og ost er den perfekte opskrift på en endnu mere perfekt brunch. Tilberedningen tager ikke meget tid, men vi får stadig et konkret måltid, som sagtens kan deles. Vi kan nyde det alene eller når vi er værtsfirmaer. Tilberedningen er meget enkel, og resultatet er guddommeligt.
Topli sendvič čoln s koščki slanine, jajci in sirom je idealna rešitev, ko nimate časa za kuhanje, a želite vase vreči nekaj toplega in konkretnega. V nadaljevanju si lahko preberete, kaj vse potrebujete za izdelavo popolnega bruncha in kaj vse morate storiti.
Recept za topli sendvič čoln s koščki slanine, jajci in sirom
Ingredienser:
- 1 francoska štruca (bageta)
- 5 velikih jajc
- 1/3 l polnomastnega mleka
- 100 g popečenih koščkov slanine
- 100 g ost
- 2 na tanko narezani mladi čebuli
LÆS MERE: Ferieopskrift: djævelsk gode julemandshove
Priprava toplega sendviča čolna s koščki slanine, jajci in sirom
V srednje veliki posodi zmešamo jajca, mleko, slanino, sir in čebulo. Iz francoske štruce izdelamo ”deblak” (na vrhu izrežemo pravokotnik in odstranimo del mehke sredice). Z žlico nato v izdolbeni del zlijemo mešanico in pri 175 stopinjah Celzija pečemo 25 minut. Topli sendvič nato le še narežemo na koščke in pojemo, ko je še toplo.