fbpx

Beat: CITY CHEF cooking academy - Fisk og skaldyr - 11. juni

Som en del af vores CITY CHEF madlavningsakademi i juni forkælede vi os selv med lette fiske- og skaldyrsdelikatesser og friske desserter. Se beatet i billedgalleriet!

Vse poletje so na naših krožnikih več ali manj lahke in sveže jedi, ki nam jih ponuja narava. Ker zunaj že pošteno diši po poletju, smo v tokratni BYKOKKEKKOKEakademiet zavihali rokave in se prepustili izurjenim kuharskim mojstrom iz Kaval Group-a.

Skupaj s chefom Draganom Marjanovičem iz gostilnice Kaval smo pripravili nekaj odličnih morskih specialitet: brancinov carpaccio, morsko buzaro ter testenine z lisičkami in popečenim škampom. Slaščičarski mojster Grega Rode iz slaščičarne in kavarne Lolita nas je pod svojo taktirko vodil pri pripravi rožičevega flana s suhim sadjem ter suffle-ja s svežim sadjem.

Kulinarično popotovanje smo začeli z elegantnim, osvežilnim koktajlom Martini Royale in ob sladici zaključili s slastno penino Martini Asti. Predstavili sta se tudi vinarja: Štokelj og Petrič iz sončnih pobočij Vipavske doline. Uradna voda City CHEF kuharske akademije var Grube.

Mere information

At hjælpe med organisationen BYKOKKEKKOKEakademiet vi takker:
Siemens hišni aparatiGrubeKaval Gruppen, Merit international, vina Štokelj og Petrič.

Fotografije: Anže Vrabl

Med dig siden 2004

Fra år 2004 vi forsker i urbane tendenser og informerer vores fællesskab af følgere dagligt om det seneste inden for livsstil, rejser, stil og produkter, der inspirerer med passion. Fra 2023 tilbyder vi indhold på store globale sprog.